Kuchnia polska
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Grochówka klasyczna
Grochówka
-
PRZEPIS
- 5,0
- średni
- powyżej godziny
Flaki po warszawsku z pulpetami
Flaki po warszawsku z pulpetami
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Okoń z marchewką
Okoń z marchewką
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Chłodnik szczawiowo-pokrzywowy z jajkiem
Chłodnik szczawiowo-pokrzywowy z jajkiem
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Zupa szczawiowa
Zupa szczawiowa
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Żurek z tartą cebulą i pieczonym jabłkiem
Żurek z tartą cebulą i pieczonym jabłkiem
-
PRZEPIS
- 5,0
- łatwy
- do godziny
Kartoflanka przecierana
Kartoflanka przecierana
-
Zaskakujący farsz do pierogów. Żadne mięso i grzyby - wystarczą trzy puszki
-
Ciasto łyżką mieszane jest tak proste, że aż trudno uwierzyć. Tylko 5 minut
-
Poprawia koncentrację, wyobraźnię i... wynagrodzenie. Czytanie (i pisanie) książek może dosłownie odmienić życieMATERIAŁ PROMOCYJNY
-
Idzie zima, więc musisz zrobić tę sałatkę z kapusty. Lepszej nie zjesz nigdzie
-
Fasolka po bretońsku będzie dużo smaczniejsza. Ważne są dwa dodatki
- Wszyscy je jemy, ale i tak nam się mylą. A ty wiesz, o co pytamy?
- Przepis na carbonarę to banał. Tylko nie popełnij grzechu ciężkiego
- Tę zupę musisz znać i zrobić. Każdy podziękuje, bo jej smak jest obłędny
- Kawa, herbata, sok. To szybki quiz o napojach! Zdobędziesz komplet?
- Obiad z resztek musi być paskudny? Nie. Ten chłopski garnek to sztos
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Zakwas
Zakwas