Mięso pieczone
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pieczona kaczka z sosem węgierkowym
Pieczona kaczka z sosem węgierkowym
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Szaszłyki z perliczki
Szaszłyki z perliczki
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pieczona polędwica wieprzowa z konfiturą
Pieczona polędwica wieprzowa z konfiturą
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Polędwiczki wieprzowe ze szpinakiem
Polędwiczki wieprzowe ze szpinakiem
-
PRZEPIS
- 4,0
- łatwy
- powyżej godziny
Żeberka w winie
Żeberka w winie
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Rostbef
Rostbef
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Cassoulet
Cassoulet
- Babka cytrynowa siostry Anastazji. Goście nie zostawiają nawet okruszka
- Soczysty schab na Wielkanoc zrobisz łatwo. Smaku nie da się zapomnieć
- Pamiętacie serial "Przyjaciele"? Ta Polka użyczyła swojego głosu Monice GellerMATERIAŁ PROMOCYJNY
- Sałatka lepsza od gyrosa. Można się kłócić, ale deklasuje wszystkie inne
- Czym można zagęścić sos bez mąki? Przyda ci się jedna rzecz
- Biała kiełbasa w tym wydaniu to mistrzostwo. Wszystko przez kremowy sos
- Kilka zasad wystarczy, aby cebula rosła bujna i zdrowa. Poznaj je
- Biała kiełbasa nie tylko do żurku. Zapiecz ją w tym sosie
- Ta sałatka smakuje o niebo lepiej niż jarzynowa. Idealna na Wielkanoc
- Woda z kiełbasy jest źródłem aromatu! Nie wylewaj jej, tylko wykorzystaj
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Coq au Vin
Coq au Vin