Smażone ryby
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Tuńczykowe kotleciki
Tuńczykowe kotleciki
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Łosoś w sosie śmietankowym z wermutem i grappą
Łosoś w sosie śmietankowym z wermutem i grappą
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Karp orientalny
Karp orientalny
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Ryba smażona z imbirem
Ryba smażona z imbirem
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Smażona gefilte fisz Claudii
Smażona gefilte fisz Claudii
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Jambalaja z karpia
Jambalaja z karpia
-
PRZEPIS
- 0,0
- trudny
- powyżej godziny
Smażony karp podany z uszkami z kapustą i grzybami
Smażony karp podany z uszkami z kapustą i grzybami
-
Jak rośnie ogórek? Porady jak krok po kroku rozpocząć uprawę ogórków
-
Ciasto góra lodowa - klasyczne i bez pieczenia. To hit na każdą okazję [PRZEPISY]
-
Sezon na pokrzywę: właśnie teraz najlepiej ją zbierać. Co z niej zrobić i jak przyrządzić, żeby nie parzyła? [PORADNIK]
-
Kroisz pomidora, a tam niespodzianka. To wcale nie są robaki
-
Jak siać marchew? Wszystko, co należy wiedzieć o uprawie marchewki
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Makrela w glazurze pomarańczowej z harissą
Makrela w glazurze pomarańczowej z harissą