Smażone ryby
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Smażona ryba z sosem słodko-kwaśnym
Smażona ryba z sosem słodko-kwaśnym
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Tuńczykowe kotleciki
Tuńczykowe kotleciki
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Łosoś w sosie śmietankowym z wermutem i grappą
Łosoś w sosie śmietankowym z wermutem i grappą
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Ryba smażona z imbirem
Ryba smażona z imbirem
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Smażona gefilte fisz Claudii
Smażona gefilte fisz Claudii
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Jambalaja z karpia
Jambalaja z karpia
-
PRZEPIS
- 0,0
- trudny
- powyżej godziny
Smażony karp podany z uszkami z kapustą i grzybami
Smażony karp podany z uszkami z kapustą i grzybami
- Stara jak świat sałatka z jajkami. Na Wielkanoc robię jej pół wiadra
- Pieczywo nie jest naszym wrogiem? ?Wszystko możemy, jeżeli umiemy?
- Poznaj ten zawód! Lektor - Stara dobra szkoła pracy głosem. Rozmowa z Mirosławem Uttą lMATERIAŁ PROMOCYJNY
- Pieczeń z karkówki w soczystym wydaniu. Zawsze podaję ją na Wielkanoc
- Obiad, który robi się sam. Ułóż składniki w naczyniu i włóż do piekarnika
- Jak zrobić jajka w sosie musztardowo-chrzanowym? To prostsze niż myślisz, a zadowoli każdego
- Ta wielkanocna zupa jest dużo lepsza od barszczu czy żurku a mało kto ją robi
- Mrożone pieczarki wychodzą gumowe i bez smaku? To przez złą metodę
- Przepis na żurek Roberta Makłowicza? Jeden składnik robi robotę
- Czy ryż jest zdrowy? Jednego rodzaju unikaj jak ognia
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Makrela w glazurze pomarańczowej z harissą
Makrela w glazurze pomarańczowej z harissą