Boże Narodzenie
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Grzaniec - glögg
Grzaniec - glögg
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Glögg bezalkoholowy
Glögg bezalkoholowy
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Terrina z karpia
Terrina z karpia
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Ryba "po grecku" w cieście francuskim
Gotowanie to trochę taka metoda kija i marchewki. Kijem jest gotowanie i zmywanie, a marchewką jedzenie. Przy tym przepisie skracamy kija do minimum, a marchewka jest wyjątkowo okazała. Poznaj nasze przepis na najpiękniejszą rybę "po grecku" w cieście.
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Łamańce z makiem
Łamańce z makiem
-
PRZEPIS
- 1,8
- łatwy
- powyżej godziny
Ciasto makowe z polewą
Ciasto makowe z polewą
-
PRZEPIS
- 5,0
- średni
- powyżej godziny
Sernik wiedeński
Sernik wiedeński
- Babka cytrynowa siostry Anastazji. Goście nie zostawiają nawet okruszka
- Soczysty schab na Wielkanoc zrobisz łatwo. Smaku nie da się zapomnieć
- Poznaj ten zawód! Lektor - Stara dobra szkoła pracy głosem. Rozmowa z Mirosławem Uttą lMATERIAŁ PROMOCYJNY
- Postaw ją na stole, a zostanie uznana za lepszą niż gyros
- Czym można zagęścić sos bez mąki? Przyda ci się jedna rzecz
- Biała kiełbasa nie tylko w żurku. Podaj ją, a goście będą zachwyceni
- Ta sałatka smakuje o niebo lepiej niż jarzynowa. Idealna na Wielkanoc
- Woda z kiełbasy jest źródłem aromatu! Nie wylewaj jej, tylko wykorzystaj
- Poradzisz sobie w cukierni? Zdobądź w tym quizie komplet i jesteś mistrzem
- Śledź w tym wydaniu to niemały rarytas. Tu rządzą kolorowe dodatki
-
PRZEPIS
- 5,0
- średni
- do godziny
Korzenne ślimaki z ciasta francuskiego
Korzenne ślimaki z ciasta francuskiego