Obiad świąteczny
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Królik z miodową czerwoną kapustą, kluskami śląskimi i sosem borowikowym
Królik z miodową czerwoną kapustą, kluskami śląskimi i sosem borowikowym
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Kaczka pieczona z jabłkami i sosem z suszonych owoców
Kaczka pieczona z jabłkami i sosem z suszonych owoców
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Pierogi z soczewicą
Pierogi z soczewicą
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Gęś nadziewana kaszą z grzybami
Gęś nadziewana kaszą z grzybami
-
PRZEPIS
- 0,0
- trudny
- powyżej godziny
Francuska pieczona gęś
Francuska pieczona gęś
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Przepiórki w sosie z granatów
Przepiórki w sosie z granatów
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Łosoś marynowany
Łosoś marynowany
- Sezon na sadzenie cebuli trwa! Poznaj proste triki i ciesz się plonami
- Babka cytrynowa siostry Anastazji. Goście nie zostawiają nawet okruszka
- Chcesz podkręcić atmosferę w swojej sypialni? Wypróbuj ten sposóbMATERIAŁ PROMOCYJNY
- Kiedy dodajesz liście laurowe do rosołu? Minuta nieuwagi i po zupie
- Czym można zagęścić sos bez mąki? Przyda ci się jedna rzecz
- Ciasto z galaretką na Wielkanoc. Ten deser to hit! Przygotuj go na święta wielkanocne i zaskocz rodzinę
- Rodzina rzuci się na to ciasto i nie zostanie okruszek. Będziesz w szoku
- Znamy najlepszy majonez. Fajni jednej marki mogą być rozczarowani
- Zwyciężczyni "MasterChefa" pokazała, jak zrobić wyjątkowy majonez. Zdradziła swój sekret
- Babka wielkanocna najlepiej smakuje w towarzystwie bliskich. Jak ją zrobić, aby była puszysta i wilgotna?
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Prawdziwa zupa grzybowa
Prawdziwa zupa grzybowa