Obiad świąteczny
-
PRZEPIS
- 0,0
- trudny
- powyżej godziny
Pieczony bażant i kiełbasa z bażanta na puree z czosnku
Pieczony bażant i kiełbasa z bażanta na puree z czosnku
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Cassoulet klasyczny
Cassoulet (potrawka mięsno-warzywna)
-
PRZEPIS
- 0,0
- trudny
- powyżej godziny
Irlandzka wołowina na zimno
Irlandzka wołowina na zimno
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pieczone udka kurczaka ze śliwkami kalifornijskimi
Pieczone udka kurczaka ze śliwkami kalifornijskimi
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Pasztet skandynawski
Pasztet skandynawski
-
PRZEPIS
- 0,0
- trudny
- powyżej godziny
Hiszpański indyk nadziewany
Hiszpański indyk nadziewany
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Niemiecka kaczka faszerowana
Niemiecka kaczka faszerowana
- Przepis na biszkopt, który nie opada i pięknie wspina się po tortownicy. Babcia dodawała składnik z barku
- Masz ochotę na kotleta? Zapomnij o schabowym i wybierz ten przepis
- Dostałam przepis i zabrakło mi słów. Zawartość garnka zniknęła w 5 minut
- "Tańczący" Thermomix. "Czasami muszę go trzymać". Firma ma radę
- Na jakim mięsie gotować rosół? Zdradzamy najgorszy wybór
- Sezon w pełni na kwaskowy smak dzieciństwa. Pierwsze łodygi już w kwietniu
- Masz już dosyć klasycznych rozwiązań? Teraz upa będzie bardziej kremowa
- Za 3 zł pozbędziesz się moli. Ten produkt jest w każdym sklepie
- Tego mięsa używa Lewandowska do zrobienia ogórkowej. Jest smaczna i lekka
- Biorę ziemniaki i kilka prostych składników, a po chwili mam gotowy obiad
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Brytyjski indyk faszerowany mięsem mielonym i szałwią
Brytyjski indyk faszerowany mięsem mielonym i szałwią