Przekąski na imprezę
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Ślimaki po burgundzku z masłem czosnkowo-ziołowym
Ślimaki po burgundzku z masłem czosnkowo-ziołowym
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Bułeczki z makiem i wędzonym pstrągiem
Bułeczki z makiem i wędzonym pstrągiem
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Sałatka z przepiórek
Sałatka z przepiórek
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Małże z ryżem przy złotym rogu
Małże z ryżem przy złotym rogu
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Kiełbaski w kruchym cieście
Kiełbaski w kruchym cieście
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do 30 minut
Tarta z figami i kozim serem
Tarta z figami i kozim serem
-
PRZEPIS
- 0,5
- średni
- powyżej godziny
Lody jagodowe
Lody jagodowe
- Stary przepis na ciasto drożdżowe. Zawsze pięknie rośnie dzięki babcinej radzie
- Wilgotne ciasto czekoladowe? To nie zasługa oleju
- Bądź pierwszy na stoku! Gwarantują doskonałe warunki jazdy i dni pełne słońcaMATERIAŁ PROMOCYJNY
- Borowiki wynoszą koszami, a omijają prawdziwy cymes. Jak wygląda krówka?
- Takiej szarlotki nie robi babcia, ani teściowa. Potrzebujesz 3 szklanek
- Robisz farsz do pierogów z kapustą i grzybami? Zawsze dodawaj te warzywa
- Nigdy tak nie rób, bo jajecznica wyjdzie sucha. Zadbaj o jeden dodatek
- Lidl oszalał i przecenił to o 50%. Homla zrobiła podobnie!
- Jak zrobić wątróbkę drobiową? Przepis jest prosty. Wychodzi przepyszna
- Najlepsze buraczki pod słońcem. Przed starciem zrób jedną rzecz
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Razowa focaccia z warzywami
Razowa focaccia z warzywami