Wielkanoc
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Austriacka babka drożdżowa
Austriacka babka drożdżowa
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Jaja w kokilkach z oscypkiem
Jaja w kokilkach z oscypkiem
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Jaja przepiórcze w sosie sojowym
Jaja przepiórcze w sosie sojowym
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Jajka z kiełkami
Jajka z kiełkami
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Mazurek orzechowy z czekoladą
Mazurek orzechowy z czekoladą
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Żur z chrzanem na wędzonce
Żur z chrzanem na wędzonce
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Żurek na kiełbasie
Żurek na kiełbasie
- Babka cytrynowa siostry Anastazji to niebo w gębie. Zniknie w dzień
- Soczysty schab na Wielkanoc zrobisz łatwo. Smaku nie da się zapomnieć
- Chcesz podkręcić atmosferę w swojej sypialni? Wypróbuj ten sposóbMATERIAŁ PROMOCYJNY
- Postaw ją na stole, a zostanie uznana za lepszą niż gyros
- Czym można zagęścić sos bez mąki? Przyda ci się jedna rzecz
- Kilka zasad wystarczy, aby cebula rosła bujna i zdrowa. Poznaj je
- Biała kiełbasa nie tylko w żurku. Podaj ją, a goście będą zachwyceni
- Wielkanocna sałatka inaczej. Nie znajdziesz w niej jajek i chrzanu
- Jak wykorzystać wodę z parzenia kiełbasy w kuchni? Poznaj łatwe sposoby
- Poradzisz sobie w cukierni? Zdobądź w tym quizie komplet i jesteś mistrzem
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Jajka panierowane
No nie oszukujmy się WSZYSTKO po panierowaniu staje się dobre. W planach mamy panierowanie szefa, pracowników urzędu miasta i polonistkę z LO. Kto wie może pomoże?