Drugie danie
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Nitki z parmą z rukolą i łódeczkami z pomidorków cherry
Nitki z parmą z rukolą i łódeczkami cherry
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Bakłażany piwne z makaronem
Bakłażany piwne z makaronem
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Risotto z małżami
Risotto z małżami
-
PRZEPIS
- 1,0
- średni
- powyżej godziny
Bigos litewski
Bigos litewski
-
PRZEPIS
- 5,0
- średni
- do 30 minut
Raviolo z płynnym żółtkiem i ricottą
Oto przepis dla fanów włoskich pierożków, którzy nie mają cierpliwości do lepienia pojedynczych sztuk. Dziś mamy dla was jedno raviolo. Ale za to wielkie! A co w środku? Nadzienie najprostsze, a jednocześnie najbardziej efektowne, bo połączenie płynnego żółtka z ricottą.
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Indyk w marynacie orzechowej
Indyk w marynacie orzechowej
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Kottbullar
Kottbullar
- Stara jak świat sałatka z jajkami. Na Wielkanoc robię jej pół wiadra
- Biszkopt bez proszku do pieczenia puszysty i lekki? Wykorzystaj trik
- Czytanie dzieciom wspiera ich rozwój - rozmowa z Michałem Rusinkiem, autorem książek dla dzieci i ambasadorem akcji "Przerwa na wspólne czytanie i ilustrowanie" i z Martą Bąkowską, psycholog dziecięcąMATERIAŁ PROMOCYJNY
- Idealna pieczeń na Wielkanoc. Dodaj marynatę, a mięso będzie soczyste
- Obiad, który robi się sam. Ułóż składniki w naczyniu i włóż do piekarnika
- Mrożone pieczarki wychodzą gumowe i bez smaku? To przez złą metodę
- Najlepszy żurek Wielkanocny? Zrobisz z przepisu Roberta Makłowicza
- Ekspert wskazał najlepsze pieczywo. Wymienił trzy rodzaje
- Czy ryż jest zdrowy? Jednego rodzaju unikaj jak ognia
- Wilgotna i delikatna babka wielkanocna. To dzięki lubianemu napojowi
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Kaczka w pomarańczach z sosem
Kaczka w pomarańczach