Ciasta
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Pascha truskawkowa
Pascha truskawkowa
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Łamańce z makiem
Łamańce z makiem
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Sernik na cieście migdałowym
Sernik na cieście migdałowym
-
PRZEPIS
- 0,0
- trudny
- powyżej godziny
Ciasto sieneńskie - bezglutenowe i wegańskie
Ciasto sieneńskie - bezglutenowe i wegańskie
-
PRZEPIS
- 4,0
- średni
- powyżej godziny
Piernik kawowy przekładany marcepanem i powidłami, obłożony marcepanem
Piernik kawowy przekładany marcepanem i powidłami, obłożony marcepanem
-
PRZEPIS
- 2,5
- średni
- powyżej godziny
Pyszny ślimak drożdżowy ze śliwkami i masą makowo-marcepanową
Pyszny ślimak drożdżowy ze śliwkami i masą makowo-marcepanową
-
PRZEPIS
- 5,0
- średni
- powyżej godziny
Sernik wiedeński
Sernik wiedeński
- Kiedy solić makaron? "Znajomy Włoch zaniemówił, gdy usłyszał, co robię"
- Najbardziej niedoceniany grzyb w polskich lasach. Poznasz go po zapachu
- Gra o zdrowie. Jak dzieci i młodzież przyciągnąć do sportu?MATERIAŁ PROMOCYJNY
- Bez zagniatania, lepsza od tradycyjnej. Szarlotka ?3 szklanki? jest gwiazdą
- Mój ulubiony przepis na szarlotkę. Biorę kęs i nic więcej mi nie potrzeba
- Owoce cenne jak rubiny, choć zupełnie zapomniane. Zrób z nich konfiturę
- Przepis dostałam kiedyś od babci. Marynowane rydze są naprawdę pyszne
- Lepsze od ogórków i papryki w słoikach. Zrób je, by mieć zapasy na zimę
- Kochasz kuchnię włoską? Rozwiąż nasz quiz kulinarny dla łasuchów!
- Kochasz kuchnię włoską? Rozwiąż nasz quiz kulinarny dla łasuchów!
-
PRZEPIS
- 5,0
- średni
- do godziny
Korzenne ślimaki z ciasta francuskiego
Korzenne ślimaki z ciasta francuskiego