Przekąska
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Gravlax z łososia
Gravlax z łososia
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Marynowane śledzie z maślanką i olejem koperkowym
Marynowane śledzie z maślanką i olejem koperkowym
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Choinka z ciasta francuskiego
Są takie domy, w których jest kilka choinek, bo każdy ma swoją koncepcję na dekoracje. Podczas gdy inni martwią się o drzewko, my martwimy się o jedzenie. Akceptujemy różne świąteczne ozdoby, ale choinkę pieczmy już sami. Nasze drzewko lubi się sobą dzielić. Dla każdego po gałązce.
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Śledź z cebulką po polsku
Śledź z cebulką po polsku
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Śledź czerwony
Śledź czerwony
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Grzyby w śmietanie
Grzyby w śmietanie
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Hamantasze (sakiewki z nadzieniem makowym)
Hamantasze (sakiewki z nadzieniem makowym)
-
Jak rośnie ogórek? Porady jak krok po kroku rozpocząć uprawę ogórków
-
Ciasto góra lodowa - klasyczne i bez pieczenia. To hit na każdą okazję [PRZEPISY]
-
Sezon na pokrzywę: właśnie teraz najlepiej ją zbierać. Co z niej zrobić i jak przyrządzić, żeby nie parzyła? [PORADNIK]
-
Kroisz pomidora, a tam niespodzianka. To wcale nie są robaki
-
Jak siać marchew? Wszystko, co należy wiedzieć o uprawie marchewki
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Tatar z łososia
Tatar z łososia