Przekaska
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Pissaladiere - tarta z anchois i oliwkami
Pissaladiere - tarta z anchois i oliwkami
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Sałatka z pomarańczy i czerwonej cebuli
Sałatka z pomarańczy i czerwonej cebuli
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Śliwki w boczku
Śliwki w boczku
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Szynka marynowana w paście korzennej i pieczona w boczku
Szynka marynowana w paście korzennej i pieczona w boczku
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Rolada szynkowa z wątróbką cielęcą w sosie pieczarkowo-kaparowym
Rolada szynkowa z wątróbką cielęcą w sosie pieczarkowo-kaparowym
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do 30 minut
Szynka w glazurze musztardowej z sosem jabłkowym
Szynka w glazurze musztardowej z sosem jabłkowym
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Śnieżne jajka
Śnieżne jajka
- Babka cytrynowa siostry Anastazji. Goście nie zostawiają nawet okruszka
- Soczysty schab na Wielkanoc zrobisz łatwo. Smaku nie da się zapomnieć
- Chcesz podkręcić atmosferę w swojej sypialni? Wypróbuj ten sposóbMATERIAŁ PROMOCYJNY
- Czym można zagęścić sos bez mąki? Przyda ci się jedna rzecz
- Postaw ją na stole, a zostanie uznana za lepszą niż gyros
- Ciasta jak za dawnych lat. Jeśli pamiętasz PRL, na pewno je rozpoznasz!
- Gwarancją dobrego żurku jest to. Goście spadną z krzesła na jego widok
- To najprostszy deser świat. Zastąpi wielkanocne mazurki i baby
- Wielkanocny majonez własnej roboty. Obłędnie podbija smak potraw
- Jajka na Wielkanoc w nowym wydaniu. Nikt nie spodziewa się tak ich podanych
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Tatar ze śledzia marynowanego w curry
Tatar ze śledzia marynowanego w curry