Dania rybne
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Dorsz na purée z sosem beurre blanc
Dorsz na purée z sosem beurre blanc
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Tatar z dorsza z sumakiem
Tatar z dorsza z sumakiem
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Ceviche z łososia
Ceviche z łososia
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Gravad lax z sosem musztardowo-miodowym
Gravad lax z sosem musztardowo-miodowym
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Karp z macą
Karp z macą
-
PRZEPIS
- 0,0
- trudny
- powyżej godziny
Gravad Lax
Gravad Lax
-
PRZEPIS
- 4,0
- średni
- powyżej godziny
Gravadlax z sosem pomarańczowo-musztardowym
Gravadlax z sosem pomarańczowo-musztardowym
-
Placki ziemniaczane według przepisu babci. Wystarczy dodać ten składnik, a placki nie ściemnieją
-
Jak zrobić kopytka, żeby nie były twarde i gumowate? Dużo osób popełnia błąd z mąką
-
Naleśniki na krokiety skrywają sekret, który zdradziła nam kucharka weselna. Będą sprężyste, ale ważne jest masło
-
Jak zrobić racuchy drożdżowe? Cukiernik zdradził nam przepis na pulchne i słodkie placuszki
-
Knedle - przepis na przysmak z dzieciństwa. Sekretem jest ciasto z dodatkiem, którego brak w innych kluskach
- Jak zrobić bigos z młodej kapusty? Prosty sposób na sycący obiad i... wyczyszczenie lodówki
- Sposób na nornice - najlepsze metody, które uratują uprawę warzyw i roślin w twoim ogrodzie
- Cukinia faszerowana. Dodaj do farszu te składniki, a domownicy będą błagać o dokładkę
- Czym zastąpić masło w cieście? Jest kilka zdrowych zamienników, które sprawdzą się w wypiekach
- Dodaj czekoladę do cukinii, a wyjdzie ci ciasto. Czy to może być smaczne?
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Ryba w sosie cytrynowym
Ryba w sosie cytrynowym