Dania z ziemniaków
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Ziemniaki z boczkiem i śliwkami
Ziemniaki z boczkiem i śliwkami
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Puree ze skorzonerą i olejem lnianym
Puree ze skorzonerą i olejem lnianym
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Moskole z bryndzą
Moskole z bryndzą
-
PRZEPIS
- 2,0
- łatwy
- do godziny
Pieczone placki z gotowanych ziemniaków
Ziemniaków zwykle nie chce ci się obierać. Jak już zabierasz się za pozbywanie się skórki, to obierasz tak dużo kartofelków, że nie jesteś w stanie ich zjeść. I co potem? Potem kolejnego dnia z resztek robisz nasze placki. Proste.
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Placki ziemniaczano-jabłkowe
Placki ziemniaczano-jabłkowe
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Babka ziemniaczana
Fajna babka. I ziemniaki też są fajne. A babka ziemniaczana jest duofajna do kwadratu.
-
PRZEPIS
- 4,8
- łatwy
- powyżej godziny
Byczki, czyli pierogi z ciasta ziemniaczanego
Nie musisz być gladiatorem, żeby walczyć z bykami. Wystarczy, że zrobisz te pierożki i potem będziesz musiał walczyć, żeby nie zjeść wszystkich na raz.
- Babka cytrynowa siostry Anastazji. Goście nie zostawiają nawet okruszka
- Soczysty schab na Wielkanoc zrobisz łatwo. Smaku nie da się zapomnieć
- Poznaj ten zawód! Lektor - Stara dobra szkoła pracy głosem. Rozmowa z Mirosławem Uttą lMATERIAŁ PROMOCYJNY
- Jak zredukować wodę w sosie? Wypróbuj ten prosty sposób
- Postaw ją na stole, a zostanie uznana za lepszą niż gyros
- Ciasta jak za dawnych lat. Jeśli pamiętasz PRL, na pewno je rozpoznasz!
- Gwarancją dobrego żurku jest to. Goście spadną z krzesła na jego widok
- To najprostszy deser świat. Zastąpi wielkanocne mazurki i baby
- Wielkanocny majonez własnej roboty. Obłędnie podbija smak potraw
- Jajka na Wielką Niedzielę. W takim wydaniu będą zjedzone na samym początku
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Rejbak
Rejbak