Dania z dziczyzny
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Królik w musztardzie i rozmarynie (Lapin moutarde et romarin)
Królik w musztardzie i rozmarynie (Lapin moutarde et romarin)
-
PRZEPIS
- 0,0
- trudny
- powyżej godziny
Dziczyzna, trawa żubrowa, kurki, jagody
Dziczyzna, trawa żubrowa, kurki, jagody
-
PRZEPIS
- 0,0
- trudny
- powyżej godziny
Schab z dzika w czerwonym winie, bliny gryczane, skorzonera, kurki, kalafior, salsa verde
Schab z dzika w czerwonym winie, bliny gryczane, skorzonera, kurki, kalafior, salsa verde
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Potrawka z sarniny
Potrawka z sarniny
-
PRZEPIS
- 0,8
- łatwy
- do 30 minut
Wątroba po myśliwsku
Wątroba po myśliwsku
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Sarnina w skorce piernikowej
Sarnina w skorce piernikowej
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Rolada z dzika
Rolada z dzika
-
Bogracz - przepis na sycącą węgierską zupę gulaszową. Ten składnik dodany na koniec podbije jej smak
-
Sos do spaghetti do słoików - prosty sposób na włoski specjał na czarną godzinę
-
Ogórki kiszone siostry Anastazji: sprawdzony przepis oparty na tradycji. Ważne są proporcje soli i wody oraz temperatura solanki
-
Mizeria na zimę - przepis z zeszytu mojej babci. Żeby była pyszna, zrezygnuj z tarcia ogórków
-
Mizeria z nietypowym składnikiem. Ewa Wachowicz zdradziła sekret na najlepszą
- Kiedy zbierać cebulę? Wszystko zależy od tego, jak wygląda szczypior
- Aromatyczna i bardzo smaczna kaszanka z kapustą na grilla według prostego przepisu Ewy Wachowicz
- Gdzie na grzyby w sierpniu? Pomocna okaże się mapa miejsc, którą aktualizują doświadczeni grzybiarze
- Jak zrobić ciasto na pizzę w wersji last minute? Będzie idealne, ale nie popełnij błędu z wodą
- Jak zrobić dobre frytki? Sekret tkwi w cukrze i smażeniu. Wyjdą chrupiące i sprężyste
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Polędwiczki z dzika w sosie pieprzowym
Polędwiczki z dzika w sosie pieprzowym