Owoce morza
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Risotto ze szparagami i krewetkami
Risotto ze szparagami i krewetkami
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Małże w pilznerze
Małże w pilznerze
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Sałatka z owoców morza i kopru włoskiego
Sałatka z owoców morza i kopru włoskiego
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Sałatka z jajkami i krewetkami
Sałatka z jajkami i krewetkami
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Ostrygi grillowane z boczkiem
Ostrygi grillowane z boczkiem
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Krewetki w egzotycznym sosie
Krewetki w egzotycznym sosie
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Kalmary faszerowane risottem z chorizo
Kalmary faszerowane risottem z chorizo
-
Ogórki kiszone - przepis Magdy Gessler. Lubiana restauratorka dodaje składnik, o którym rzadko się już pamięta
-
Domowy izotonik najlepszy na upały. Zrobisz go szybko i tanio, a nawodni lepiej niż woda
-
Kiedy należy solić rosół? Zły moment skutecznie pozbawi go smaku. "Ma puszczać oczka aż do sumy"
-
Ile soli do ogórków małosolnych? Są konkretne proporcje, których warto się trzymać
-
Mizeria idealna - przepis. Kluczowa jest kolejność dodawania składników
- Wędliny w lodówce - jak je odpowiednio przechowywać? Te wskazówki pozwolą przedłużyć ich świeżość
- Czy można jeść pomidory z kiełkami w środku? Ekspertka rozwiewa wszelkie wątpliwości
- Brownie z fasoli - ciasto bez mąki, które zawsze wyjdzie idealne. Zdrowsza wersja tradycyjnego deseru
- Zupa truskawkowa z makaronem to słodki smak wakacji. Zobacz, jak ją szybko i łatwo przygotować
- Dżem wiśniowy, czyli smak lata w słoiku. Zobacz, jak zrobić smaczny przetwór
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Risotto z przegrzebkami i szałwią
Risotto z przegrzebkami i szałwią