Co gotujemy?
    Rodzaj dania
    Kuchnia
    Dieta
    Okazja
    Trudność
    Czas przygotowania
    więcej filtrów
    mniej filtrów
    • 
                                Kobieta ukradła kufel z niemieckiej karczmy. Zwróciła go po 55 latach
    • 
                                Sałatka imieninowa

      PRZEPIS

      • 0,0
      • łatwy
      • do 30 minut

      Sałatka imieninowa

      Wszyscy wiemy, że nie ma imprezy bez sałatki. Jarzynowa, gyros to prawdziwe klasyki. Ale teraz do tego zacnego grona dołącza sałatka "imieninowa", która dumnie wkracza na salony, a w jej smaku zakochuje się każdy, kto tylko jej spróbuje.

    • 
                                Pieczone ziemniaki z pieczarkowym farszem

      PRZEPIS

      • 0,0
      • łatwy
      • do godziny

      Pieczone ziemniaki z pieczarkowym farszem

      Nie jesteśmy w stanie policzyć wszystkich przepisów z wykorzystaniem ziemniaka, ale wiemy jedno: pieczone łódeczki ziemniaczane z pieczarkowym farszem to danie, które chcielibyśmy jadać częściej. Mniam!

    • 
                                Szparagowe gniazdka z jajkiem [HAPS VEGE]
    • 
                                Kotlety z fasoli [HAPS VEGE]

      PRZEPIS

      • 0,0
      • łatwy
      • do godziny

      Kotlety z fasoli [HAPS VEGE]

      Czy ty też masz minę Jasia Fasoli, kiedy wchodzisz do kuchni i masz coś upichcić? Gotowanie nie musi być trudne - wystarczy szczypta tajemnej wiedzy i chochla dobrego przepisu.

    • 
                                Wegańskie ptasie mleczko [HAPS VEGE]

      PRZEPIS

      • 0,0
      • łatwy
      • powyżej godziny

      Wegańskie ptasie mleczko [HAPS VEGE]

      Pitaja (dragon fruit) super wygląda, ale kiepsko smakuje. My zrobiliśmy deser, który wygląda podobnie, ale do tego jest nieziemsko dobry. Kto by pomyślał, że do tego jest wegański i bez cukru!

    • 
                                Ciasto Próżniak

      PRZEPIS

      • 0,0
      • łatwy
      • do godziny

      Ciasto Próżniak

      Co powstanie, gdy bakalie w keksie zastąpimy jabłkami? PRÓŻNIAK! Czyli ekspresowe ciasto, którego nie da się nie lubić.