-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Serduszka (sushi)
Serduszka (sushi)
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Serduszka miłości
Serduszka miłości
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Jagnięcy udziec po francusku
Jagnięcy udziec po francusku
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Koktajl piękności
Koktajl piękności
-
PRZEPIS
- 0,0
- trudny
- powyżej godziny
Baba drożdżowa II
Baba drożdżowa II
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Specjota (karmazyn po grecku z pomidorami)
Specjota (karmazyn po grecku z pomidorami)
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Mazurek polski z kajmakiem krówki 1/2 kg
Mazurek polski z kajmakiem krówki 1/2 kg
-
Nigdy więcej wysuszonej jajecznicy. Szef kuchni zdradza, by dodać składnik, który na pewno macie w lodówce
-
Kiedy tłusty czwartek 2021? Sprawdzamy, kiedy przypada święto pączka
-
Kwiat w galaretce wygląda wprost olśniewająco. A jak go zrobić? To nie takie trudne, ale trzeba trochę cierpliwości
-
Polskie pierogi hitem sprzedaży w Niemczech. Pomógł lockdown
-
Prezes PFR nieoficjalnie o otwarciu restauracji: "Będzie to możliwe w maju"
- Lepsze traktowanie pracowników, którzy się zaszczepią? W USA Lidl dopłaci do pensji
- Dlaczego Polacy mają taką obsesję na punkcie cukru? To wina znanego reportażysty
- Ryż na mleku - słodkie wspomnienie babcinej kuchni. Próbowaliście w wersji babeczkowej? [PRZEPIS]
- Pesto - smak włoskiej bazylii
- Największa lekcja gotowania, by zebrać 9,5 miliona na najdroższy lek świata dla Ani. Będzie rekord?
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Kołacz Osterfladen niemiecki
Kołacz Osterfladen niemiecki
-
ARTYKUŁ
Lepsze traktowanie pracowników, którzy się zaszczepią? W USA Lidl dopłaci do pensji
Pracownicy Lidla w Stanach Zjednoczonych dostaną premię. Warunek jest jeden: muszą zaszczepić się przeciwko COVID-19.
-
ARTYKUŁ
Dlaczego Polacy mają taką obsesję na punkcie cukru? To wina znanego reportażysty
"Cukier krzepi!" - na pewno słyszeliście to hasło. Ale czy wiecie, kto i kiedy wymyślił to hasło? Podpowiemy, że w sprawę był zamieszamy słynny reportażysta. Sprawdźcie, co jeszcze warto wiedzieć o cukrze.
-
ARTYKUŁ
Ryż na mleku - słodkie wspomnienie babcinej kuchni. Próbowaliście w wersji babeczkowej? [PRZEPIS]
Ryż na mleku to jedno z tych dań, które przywodzi na myśl czas dzieciństwa. Dziś mamy dla was inną wersję tej potrawy. Sprawdźcie, jak zrobić babeczki z ryżowym puddingiem.
-
ARTYKUŁ
Nigdy więcej wysuszonej jajecznicy. Szef kuchni zdradza, by dodać składnik, który na pewno macie w lodówce
Zdarza się, że przygotowana przez was jajecznica jest sucha i niesmaczna? Amerykański szef kuchni znalazł na to sposób. Sprawdźcie, jaki sekretny składnik sprawi, że jajecznica zawsze będzie pyszna.
-
ARTYKUŁ
Największa lekcja gotowania, by zebrać 9,5 miliona na najdroższy lek świata dla Ani. Będzie rekord?
Lekcje gotowania to już całkiem popularna forma rozrywki. A co jeśli połączyć przyjemne z pożytecznym? Chef Lorek będzie uczył gotować prawdopodobnie największą liczbę uczestników - wszystko po to, by zebrać horrendalną sumę na leczenie dziewczynki, która cierpi na rdzeniowy zanik mięśni.
-
ARTYKUŁ
Najtrudniej zrezygnować nam z sera i kotletów - raport "Kuchnia roślinna w Polsce"
"To co ty jesz, trawę i kamienie?" - to pytanie funkcjonuje już w środowisku wegan jako żart. Co Polacy wiedzą o diecie opartej na roślinach? Dlaczego tak trudno na nią przejść? Sprawdźcie wyniki raportu "Kuchnia roślinna w Polsce".
-
ARTYKUŁ
Lidlomiks wycofany ze sprzedaży w Hiszpanii. Z polskich półek też zniknie? Sprawdzamy
Popularny "Lidlomiks" zostanie wycofany z hiszpańskich sklepów. Lidl przegrał proces z producentem Thermomiksa. Czy urządzenie zniknie też z polskich półek?