-
ARTYKUŁ
Ten sos to ideał do makaronów, zapiekanek i pieczonych warzyw. Wystarczą trzy składniki i szczypta tej przyprawy
Sos beszamelowy wyróżnia się swoją kremową konsystencją i delikatnym, choć nieco wyrazistym smakiem. Jego przygotowanie to przysłowiowa bułka z masłem. Wystarczą trzy podstawowe składniki, które z pewnością masz w kuchni i odrobina przypraw.
-
ARTYKUŁ
Kalafior pod beszamelem to obiad idealny - pyszny, sycący, a do tego szybki. Sprawdź przepis!
Zapiekany kalafior pod beszamelem to przepyszna i satysfakcjonująca propozycja dla wszystkich, którzy szukają oryginalnych i smakowitych dań warzywnych. Ten wyjątkowy przysmak łączy w sobie świeżość i delikatność kalafiora z kremowym, białym sosem beszamelowym, tworząc niezwykle zadowalający efekt zarówno dla podniebienia, jak i dla oczu.
-
ARTYKUŁ
Beszamel - sos, który zachwyci nawet najbardziej wymagających. Przepis Ani Starmach
Nie wiesz, jak zrobić beszamel? Przepis na ten aksamitny sos powinien znać każdy. Nie bez powodu beszamel zalicza się do grupy pięciu podstawowych sosów. Zobacz, jak wykonać prawidłowo sos beszamelowy.
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Beszamel podstawowy
Beszamel
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Mięsa pod beszamelem
Mięsa pod beszamelem
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Taglierini pod beszamelem z grzybami
Taglierini pod beszamelem z grzybami