-
ARTYKUŁ
Placki ziemniaczane zrobione w ten sposób będą lekkie i chrupiące. Uważaj, bo znikną z talerza w mgnieniu oka
Rozkosznie chrupiące placki ziemniaczane przygotowuje się w kilku banalnie prostych krokach. Aby miały doskonały smak i idealną konsystencję, należy połączyć dokładnie składniki w odpowiednich proporcjach. Wyjdą tak dobre, że nie będzie można oderwać się od talerza.
-
ARTYKUŁ
Ten przepis na kotlety mielone to strzał w dziesiątkę. Wyjdą po prostu wyśmienite
Przedstawiamy przepis na kotlety mielone, z którym będzie można przygotować wyśmienity obiad. Aby miały idealny smak i były soczyste, wystarczy zastosować jedną prostą metodę. Podpowiadamy, jak przygotować doskonałe danie.
-
ARTYKUŁ
Wątróbka w tym wydaniu wyjdzie delikatna i nieziemsko smaczna. Wszystko dzięki kilku przyprawom
Jak przyrządzić wątróbkę, aby miała wyjątkowy smak? Nie wystarczą sól i cebula. Najlepiej będzie sięgnąć po kilka przypraw, które dodadzą daniu charakteru. Podajemy przepis na wątróbkę w zupełnie innym wydaniu.
-
ARTYKUŁ
Zrazy wołowe. Przepis na pyszne danie na święta. Każdy, kto spróbuje, poprosi o dokładkę
Jednym z tradycyjnych dań, które sprawdzają się w święta są zrazy wołowe. Przepis, z którym będzie można przygotować tę wykwintną potrawę, przedstawiamy poniżej. Wyjdą delikatne, kruche i pełne bogatego smaku.
-
ARTYKUŁ
Kotlety mielone. Przepis tradycyjny. Z tymi składnikami wyjdą wyśmienicie delikatne i soczyste
Podajemy tradycyjny przepis na kotlety mielone. Z dodatkiem kilku przypraw będą miały naprawdę znakomity smak, a jeden specjalny składnik sprawi, że będą miały właściwą konsystencję. Sprawdzą się jako danie obiadowe albo dodatek do kanapek.
-
ARTYKUŁ
Pierogi dominikańskie. Tradycyjne danie kuchni staropolskiej. Jeden składnik wzbogaci smak nadzienia
Szukasz oryginalnego przepisu na pierogi? Podajemy recepturę, dzięki której będą wyjątkowo smaczne i pożywne. Głównym składnikiem ich nadzienia jest biała kiełbasa z chrzanem. Takie pierogi sprawdzą się jako niedzielny obiad i w święta.
-
ARTYKUŁ
Przepis na purée ziemniaczane. Tak przyrządzają je najlepsi szefowie kuchni. Pamiętaj o tym składniku
Podajemy przepis na purée ziemniaczane, które będzie miało niesamowity smak i aksamitną konsystencję. Kluczową rolę odegrają tutaj gałka muszkatołowa oraz oliwa. Przedstawiamy metodę, według której szykują je najlepsi mistrzowie kulinarni.
-
Pięciominutowy chłodnik Katarzyny Bosackiej. "Ochota od samego patrzenia"
-
Koleżanka z redakcji zrobiła takie cudo. "Smakuje jak z drogiej cukierni"
-
7 przepisów dla zdrowych jelit, czyli jak zadbać o spokój brzuchaMATERIAŁ PROMOCYJNY
-
Gołąbki bez ryżu i klasycznej kapusty. To coś, o czym babcie nie śniły
-
Alternatywa dla sernika. Nie potrzebujesz piekarnika, przyda się patelnia
- Przepis na ten obiad dostałam od gospodyni. Jedna porcja to za mało
- Babciny przepis na dodatek do obiadu. Albo go kochasz, albo nienawidzisz
- Zauważyłeś żółte liście na ogórkach? Kup produkt za dwa złote i po problemie
- To najlepsze bułeczki drożdżowe z owocami na świecie. Dziadek zdradził sekret
- Mizeria z cebulą i octem? Nie bój się tego połączenia smakuj, będzie palce lizać
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Szaszłyki z ryby i cukinii
Szaszłyki z ryby i cukinii
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Sandacz w rieslingu
Sandacz w rieslingu
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Zielone tagliatelle z indykiem i orzeszkami
Zielone tagliatelle z indykiem
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Kedgeree po angielsku
Kedgeree po angielsku
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Ryby pieczone na patykach
Ryby pieczone na patykach
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Rybna zapiekanka z cykorią
Rybna zapiekanka z cykorią
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Wieprzowina z czosnkiem
Wieprzowina z czosnkiem
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Jabłka z kiełbasą i śledziem
Jabłka z kiełbasą i śledziem