-
ARTYKUŁ
Ekspresowe faworki z piekarnika w wersji light. Dla tych, którzy mają mało czasu lub są na diecie
Faworki z piekarnika to jeszcze zdrowsza wersja karnawałowego przysmaku. Jeżeli nie lubicie spędzać mnóstwa czasu na smażeniu, to zdecydowanie ten przepis jest dla Was. Te faworki przygotujecie w zaledwie 10 minut.
-
ARTYKUŁ
Najlepsze faworki - przepis babci z PRL-u nie ma sobie równych. Domowe, chrupiące i przepyszne łakocie
Faworki z przepisu babci są najlepsze na świecie. Zajadamy się nimi zwłaszcza przy okazji tłustego czwartku. Chrust jednak to przysmak, który sprawdzi się także na co dzień. Faworki z cukrem pudrem to dla wielu smak dzieciństwa.
-
ARTYKUŁ
Kruche i napowietrzone faworki, którym nikt się nie oprze. Bezproblemowy przepis na chrust domowej roboty
Faworki można zrobić w nieco inny sposób. Przed wami trzy rewelacyjne przepisy, które pokochają najwięksi smakosze. Bezproblemowe faworki na winie, piwie lub nalewce podbiją serca wielu.
-
ARTYKUŁ
Chrusty znowu wyszły za twarde? Uratuje cię przepis na szybkie faworki siostry Anieli, które udadzą się każdemu
Szybkie faworki, które udadzą się każdemu niezależnie od doświadczenia? Jest to jak najbardziej możliwe. Aby osiągnąć karnawałowy sukces kulinarny, najpierw należy jednak zaopatrzyć się w sprawdzony przepis. Dlatego podajemy banalnie prostą recepturę siostry Anieli (i nie tylko) na domowy chust.
-
ARTYKUŁ
Z tym przepisem na faworki każdy czwartek może być tłustym czwartkiem. Można je zajadać po kwadransie
Faworki to świetna przekąska na tłusty czwartek, jednak gwarantujemy, że tak samo dobrze, a nawet lepiej, będzie smakować w każdy inny dzień. Oto przepis na proste faworki, które będą gotowe już po 15 minutach.
-
ARTYKUŁ
Nie wszystko złote co w... panierce. Jednak karp w tym fikuśnym wydaniu zrobi świąteczną furorę
Masz dość galaret, sałatek i nudnej, smażonej ryby? Zaserwuj w tę wigilię karpia, ale postaw na odważną i nieco zwariowaną wersję. Faworki ze świątecznego rarytasu zaskoczą nawet najbardziej wymagających - idealnie chrupią, pięknie się prezentują i obłędnie smakują.