-
ARTYKUŁ
Ta pasta bije na głowę rybną i jajeczną. Przepis zdradził mi znajomy Włoch. Zaledwie kilka składników
Z czym zrobić fajne kanapki? Gdy nie miałam już pomysłu, poprosiłam o radę kolegę z Włoch. Ujawnił, że zajada się crostini ai fegatini. Przy okazji zdradził przepis na najlepsze toskańskie grzanki z pastą wątróbkową, czyli kultowe antipasto.
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Grzanki walijskie
Grzanki walijskie
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Tatar z pstrąga z rodzynkami, bavarese z łososia, marynowany tuńczyk
Tatar z pstrąga z rodzynkami, bavarese z łososia, marynowany tuńczyk
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Zupa cebulowa z paryskich Hal
Zupa cebulowa z paryskich Hal
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Zupa z mąki, ziół i jaj z okolic Cormons
Zupa z mąki, ziół i jaj z okolic Cormons
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Sałatka Cezar klasyczna
Sałatka Cezar klasyczna
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do 30 minut
Zupa serowa
Zupa serowa
-
Wrzucam do ciasta sekretny składnik. Jest wilgotne przez tydzień
-
Gdzie wyrzucić filtr do wody? Możesz postąpić na kilka sposobów
-
Roladki, dla których porzucisz schabowe. Wystarczy nadziać i owinąć
-
Rośnie w polskich lasach, a prawie jej nie znamy. Jest podporą dla serca
-
Niemiecka pasta serowa to moja nowa miłość. Jem na śniadanie codziennie
- To może być twoja popisowa przystawka. Wygląda rewelacyjnie!
- Kiedy sadzi się truskawki do gruntu? Ogrodnicy już ostrzą narzędzia
- Najlepsze ciasto no krokiety. Są elastyczne przez nietypowy dodatek
- Nadmiar schabowych? Schowaj, ale nie do lodówki. Zachowają świeżość
- Rosół ci skwaśniał? Błąd z cebulą zrujnuje twój ulubiony obiad
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Gęś nadziewana jabłkami
Gęś nadziewana jabłkami