-
ARTYKUŁ
Żadne masło czy olej. Usmaż jajecznicę na tym produkcie, a wyjdzie aksamitnie kremowa i delikatna
Jajecznica to jedno z popularniejszych dań serwowanych na śniadanie. Trudno się temu dziwić, jej uniwersalny smak można wzbogacić o ulubione dodatki: szczypiorek, cebulę, boczek, grzyby i wiele innych. Najlepsza jajecznica to taka, która dosłownie rozpuszcza się w ustach - jest kremowa, delikatna i puszysta. Taki efekt uzyskasz poprzez zamianę tłuszczu na mleko.
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Tort naleśnikowy, czyli pasticcio di frittate
Tort naleśnikowy (Pasticcio di frittate)
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Beza z kremem cytrynowym
Beza z kremem cytrynowym
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Stek w kruszonym pieprzu
Stek w kruszonym pieprzu
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Ciasto z polentą (zganci)
Ciasto z polentą (zganci)
-
PRZEPIS
- 0,0
- trudny
- do godziny
Suflety
Suflety
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Placek drożdżowy z pumperniklem, serem i śliwkami
Placek drożdżowy z pumperniklem, serem i śliwkami
- Babka cytrynowa siostry Anastazji to niebo w gębie. Zniknie w dzień
- Soczysty schab na Wielkanoc zrobisz łatwo. Smaku nie da się zapomnieć
- Pamiętacie serial "Przyjaciele"? Ta Polka użyczyła swojego głosu Monice GellerMATERIAŁ PROMOCYJNY
- Jak zredukować wodę w sosie? Wypróbuj ten prosty sposób
- Postaw ją na stole, a zostanie uznana za lepszą niż gyros
- Wielkanocne słodycze bez długiego pieczenia. Wystarczą trzy składniki
- Wielkanocny majonez własnej roboty. Obłędnie podbija smak potraw
- Jajka na Wielką Niedzielę. W takim wydaniu będą zjedzone na samym początku
- Na to patrz, gdy kupujesz białą kiełbasę. Katarzyna Bosacka radzi, którą wybrać. "Coś za coś"
- Ten przepis przebija wszykie inne. W roli głównej jajka-grzybki
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Krem budyniowy espresso
Krem budyniowy espresso
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Lody z różowym pieprzem
Lody z różowym pieprzem