barszcz czerwony z uszkami
-
Do uszek, krokietów i pasztecików. Jak zrobić idealny barszcz czerwony na wigilię? Wypróbuj m.in. trik Magdy Gessler
Nie wyobrażacie sobie wigilii bez czerwonego barszczu? W tym roku postawcie na przygotowany samodzielnie. Mamy dla was garść porad, co zrobić, aby wyszedł przepyszny. Sprawdźcie!
-
Barszcz czerwony nie tylko na świąteczny stół. Jak go zrobić, by był klarowny i esencjonalny?
Macie ochotę na czerwony barszczyk? To zupa, którą można podawać nie tylko od święta! Do pierogów, do uszek, do pasztecików... Sprawdźcie, jak zrobić najlepszy barszcz czerwony.
-
Uszka do barszczu na Wigilię i Boże Narodzenie - z grzybami albo z mięsem
Uszka do barszczu czerwonego na Wigilię to jeden z najpopularniejszych dodatków. Pyszne, delikatne, z aromatycznym farszem z suszonych grzybów - ich po prostu nie da się nie uwielbiać! Potrzebny przepis na uszka z grzybami? Zapraszamy!