bezy

Więcej o:

bezy

  • Bez glutenu, bez mleka, bez cukru. Brzmi jak zbrodnia na pączkach? Niekoniecznie

    jest tak trudna do zwalczenia? Pączki trzy razy bez Nasza odpowiedź brzmi: najlepiej zrobić pączki! Ale zaraz, zaraz: pączki w specjalnym wydaniu. Ważne, by skupić się na składnikach, które możemy jeść, a wyeliminować te szkodliwe. Obecnie w sklepach dostępne są różne substytuty tradycyjnych produktów. Zamiast

  • Prysznic bez brodzika

    Prysznic bez brodzika - a może jednak wanna? Jednym z największych dylematów przy urządzaniu łazienki jest wybór pomiędzy wanną a prysznicem. Mało kto ma na tyle komfortową sytuację, by móc sobie pozwolić na jedno i drugie w obrębie jednego pomieszczenia, musimy zatem z czegoś zrezygnować

  • Chleb bez drożdży i bez zakwasu: da się? Pewnie! Mamy przepis

    Chleb bez drożdży i bez zakwasu powinien poznać każdy, kto potrafi obsłużyć piekarnik. Gdy w chlebaku okruszki, najbliższa piekarnia zamknięta, a w lodówce ani śladu drożdży czy zakwasu, wystarczy przypomnieć sobie bardzo prostą recepturę i zrobić domowy chleb ? nie bez przyczyny zwany kryzysowym

  • Przepis na bezę. Dzięki temu trikowi nie opadnie

    Więcej sprawdzonych przepisów znajdziesz na naszej stronie głównej Gazeta.pl. Do stworzenia bezy idealnej musimy się przygotować. Po pierwsze: pamiętajmy o czystej, suchej misce. Najlepiej, żeby była metalowa lub szklana. Nie bez znaczenia jest także skrupulatność przy oddzielaniu białek od żółtek

  • Ciasteczka bez piekarnika? Żaden problem! Wystarczy kilka składników

    nawet, jeśli nie macie piekarnika. Czekoladowo-orzechowe ciasteczka bez pieczenia - przepis Składniki (na 24 nieduże ciasteczka): 3 szklanki płatków owsianych, 1 szklanka masła orzechowego gładkiego, 2 szklanki cukru, 1/3 szklanki kakao bez dodatku cukru, 1/2 szklanki miękkiego masła, 1/2 szklanka mleka, 1 łyżeczka