dania z drobiu

Więcej o:

dania z drobiu

  • Jak usmażyć rybę? Podstawowy przepis i kilka porad

    Jak usmażyć rybę Smażenie ryby wiąże się z wieloma pytaniami. Być może dlatego, wiele osób decyduje się na jej przyrządzanie dosyć rzadko. A szkoda, bo to źródło cennych składników odżywczych, między innymi kwasów omega-3 i omega-6, wspierających pracę mózgu. Jakiej ryby użyć? Jakiejkolwiek, może to

  • Kotleciki szu szu. Przepis na szybki obiad. Nie zapomnij o kroku z marynatą

    Więcej przepisów na pyszne obiady znajdziesz na naszej stronie głównej Lubicie dania z drobiu? Pierś z kurczaka to jeden ze składników, który bardzo często pojawia się na naszych stołach. Zamiast smażyć po raz kolejny tradycyjne kotlety, postawcie na kotleciki szu szu. Chrupiąca panierka, delikatne

  • Vegeta Natur wzbogacona o sześć nowych smaków

    składzie, a także obniżonej zawartości soli, pozwalają nadać potrawom wyjątkowy smak inspirowany naturą. Dwie mieszanki ? przeznaczone do indyka i dań z drobiu, a także mięs duszonych i pieczeni, zostały przygotowane całkowicie bez dodatku soli! Nowe przyprawy Vegeta Natur to także idealna opcja

  • Nadaj smak, kolor i charakter daniom z pomocą Przypraw grubo mielonych Knorr

    kompozycja złożona między innymi z czosnku, czosnku niedźwiedziego oraz majeranku, pasuje do potraw mięsnych i warzywnych. ? Przyprawa Orientalna grubo mielona Przyprawa Orientalna grubo mielona Knorr nada wyrazistości daniom z drobiem i owocami morza. Kompozycja dużych kawałków kokosa, mango i natki

  • Potrawy wigilijne we Francji. Co jada się w Boże Narodzenie nad Sekwaną?

    się konfitowana kaczka, czyli mięso marynowane w soli, potem zaś długo gotowane w tłuszczu. Towarzyszy mu czerwone burgundzkie wino. Alternatywą może być inne danie z drobiu, które równie mocno kojarzy się Francuzom ze świętami. Chodzi o indyka nadziewanego kremem z kasztanów. Po głównym daniu często serwowana

  • Idziemy na piknik! Piknik z drobiem w roli głównej

    . To pożywna i orzeźwiająca propozycja na ciepły dzień. Świetne połączenia to również kaczka i żurawina albo wiśnie. Gdy komponujemy danie z drobiu, kierujmy się zasadą, że kolory się przyciągają, czyli kaczka z czerwonymi dodatkami, kurczak i indyk z jasnymi. Boski sos barbecue Do przekąsek z wykorzystaniem