dania z ryb

Więcej o:

dania z ryb

  • Rusza wiosenny konkurs Salatino. Część nagród zaprojektowali fani marki

    Aby wziąć udział w konkursie, wystarczy zakupić jeden z produktów marki Salatino, zachować dowód zakupu i odpowiedzieć na pytanie konkursowe dotyczące świata marki. Odpowiedź należy zamieścić w formularzu na landing page: www.konkurs.salatino.pl. Konkurs trwa do 8 kwietnia i składa się z pięciu

  • Pierożki rybki z łososiem

    Składniki:1 por1/2 szklanki mrożonego zielonego groszku2 łyżki masła150 g łososia wędzonego na gorąco150 g kremowego serka1 opakowanie ciasta francuskiego1 jajkosólpieprz Sposób przygotowania:Na początku przygotuj farsz. Pora pokrój w półplasterki i przesmaż na maśle, aż stanie się szklisty. Dodaj

  • Zjedli obiad w Górach Izerskich. "To, co nas spotkało to istna tragedia"

    z osobą towarzyszącą zamówili to samo. Rozczarowanie było podwójne. "Ryby usmażone na słabej fryturze (tylko w mące). Małe. Musiały leżeć długo w soli, aby nie było czuć smrodu" - pisze czytelnik. Smak i wygląd był rozczarowujący, a cena? "Wydając ponad 40 zł za danie, gdzie ryba waży

  • Ryba po grecku, czyli nigdy nie starzejąca się klasyka

    Ryba po grecku - Składniki: 600 g fileta z dorsza seler korzeniowy marchewka por cebula czosnek łyżka koncentratu pomidorowego olej liście laurowe ziele angielskie sól i pieprz szklanka wody Dodatkowo: ręczniki papierowe Foxy Cartapaglia Ryba po grecku - Przygotowanie: 1.

  • Garnki na kuchnię indukcyjną - jakie powinny być? Przegląd modeli

    ;Obiad przygotujemy nawet 3 razy szybciej niż zwykle. Plusem przygotowywania posiłków w szybkowarze jest szczelna pokrywa, dzięki której para wodna nie wydobywa się na zewnątrz. Gwarantuje to zatrzymywanie wewnątrz zapachów. Posiadając szybkowar możesz przyrządzać aromatyczne dania z ryb, podrobów

  • Kuchnia portugalska. Kuchnia Porto

    Tradycje kulinarne podtrzymywane są we wszystkich regionach Portugalii, dlatego też pewne potrawy odnajdziemy w każdym zakątku kraju. Są jednak i takie dania, które tworzą regionalną kuchnię portugalską, w tym przypadku regionu Porto i Minho. Kuchnia