focaccia
-
Focaccia jak od włoskiej babci. Zawsze dodaję ten składnik. To dzięki niemu jest nieziemsko puszysta
Klasyczna, włoska focaccia to nic innego jak włosi rodzaj pieczywa, który opiera się na kilku prostych składnikach. Obłędny smaki i sprężyste ciasto wymaga jednak sporo miłości i wyboru dobrych składników. Przyda się także szczypt cierpliwości -...
-
Focaccia - przepis włoskiego szefa kuchni. Gennaro zdradza idealne proporcje. Do tego patent z miską
Focaccia to pyszne włoskie pieczywo. Świetnie sprawdzi się jako przystawka czy przekąska. Można zrobić ją z wieloma różnymi dodatkami, totalnie według własnych upodobań. My zaprezentujemy wam sposób, w jaki focaccię przyrządza Gennaro Contaldo -...
-
Focaccia - przepis na przysmak prosto z Włoch. Dwa dodatki zaczarują to danie
Focaccia, czyli płaski chlebek zrobiony z ciasta na pizzę to klasyka włoskiej kuchni. Prosta w wykonaniu i niezwykła w smaku focaccia to idealny pomysł na wieczorną przekąskę lub samodzielne danie. Przepis jest bardzo prosty, a najlepsza focaccia ...