granola

Więcej o:

granola

  • Granola - co to jest? Jak przyrządzić domową granolę?

    Granola - co to jest? Granola to nic innego jak mieszanka płatków owsianych lub żytnich z orzechami i suszonymi owocami sklejona miodem i zapieczona. Rewelacyjnie smakuje z gęstym jogurtem lub jako dodatek do lodów lub jogurtu mrożonego. Można ją przechowywać w pracy i jadać na drugie śniadanie lub

  • Granola. Czy ta domowa może być równie smaczna co gotowa? Oczywiście!

    Co to jest granola? Jak ją przygotować samodzielnie? Granola to mieszanka płatków zbożowych (zazwyczaj owsianych) z dodatkiem suszonych owoców, ale też orzechów, osłodzona z pomocą miodu czy syropu klonowego. Co to jest granola? Jest to przekąska o charakterystycznej chrupkości, której nadrzędną

  • Rabarbar od rana do wieczora - w granoli, lodach, ciastach i deserach

    -200 g domowej granoli Dodatki: 4 łyżki miodu sok z pomarańczy gęsty jogurt naturalny lub bita śmietana do podania Sposób przygotowania: Piekarnik rozgrzewamy do 180 st. (włączone: góra i dół). Banany wyjmujemy z zamrażalnika, by nieco odtajały. Obieramy, kroimy na kawałki. Rabarbar myjemy i kroimy

  • Zawsze FIT, zawsze smacznie! Zadbaj o linię z produktami Sante

    smak ? Truskawka & Malina & Wiśnia. Wspaniale komponują się z napojem roślinnym, mlekiem czy jogurtem. Są świetnym dodatkiem do sałatki owocowej. FIT Granola Sante ? to opiekane płatki zbożowe, połączone ze smacznymi dodatkami. Są to: orzechy laskowe, migdały i kakao, a w drugim rodzaju granoli

  • Zmysłowe pierogi z buraków dla zakochanych

    z buraka: - 250 ml soku z buraka - 150 ml soku jabłkowego - 1 łyżeczka melasy z granatu - sok z 1/2 cytryny - 1 łyżka cukru - szczypta soli - 50 g masła Chipsy z buraka chioggia - 2 buraki chioggia (biało-różowe) - sok z 1/2 cytryny + zimna woda - sól Pikantna granola - 30 ml oliwy z oliwek - 40 g miodu

  • Śniadanie musi być - o tym, dlaczego śniadanie to podstawa

    czy granoli. Prosto i zdrowo. Zdrowie tkwi w szczegółach Od dawna wiadomo, że liczy się nie tylko smak, ale także skład produktów, które pojawiają się na naszych talerzach. Im jest on krótszy, tym lepiej ? to podstawowa zasada. Coraz więcej osób z uwagą czyta etykiety produktów spożywczych, zanim ostatecznie

Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.