kasza

Więcej o:

kasza

  • 5 sposobów na kaszę gryczaną

    Dobre zboże wiele może Kasza gryczana, powstająca z gryki, obfituje w mnóstwo składników odżywczych, które wspierają działanie naszego organizmu. Jest nie tylko źródłem błonnika, wspierającego trawienie i odpowiadającego za uczucie sytości – zawiera także potas, który reguluje ciśnienie krwi

  • Rozgrzewające dania z kaszą na chłodne, jesienne wieczory

    niezastąpiony efekt tak kulinarny, jak i żywieniowy. Jak łączyć smaki? Produkty zbożowe są uniwersalne, dlatego pasuje do nich wiele różnych przypraw. Do przygotowania rozgrzewającego dania z kaszą gryczaną czy jaglaną warto dodać wspomniany imbir, cynamon czy gałkę muszkatołową, które podkreślą smak kaszy

  • NOWOŚĆ! Kasza pełna smaku Knorr. Zakosztuj kasz w najlepszym wydaniu

    100% naturalnych składników Kasza pełna smaku Knorr to zupełnie nowa linia produktów Knorr, dzięki której przygotujemy posiłek bazujący na kaszy, z dodatkiem suszonych warzyw, ziół i przypraw. Nowe produkty są skomponowane w 100% z naturalnych składników. Nie zawierają sztucznych barwników i

  • Zakosztuj kasz w najlepszym wydaniu

    100% naturalnych składników Kasza pełna smaku Knorr to zupełnie nowa linia produktów Knorr, dzięki której przygotujemy posiłek bazujący na kaszy, z dodatkiem suszonych warzyw, ziół i przypraw. Nowe produkty są skomponowane w 100% z naturalnych składników. Nie zawierają sztucznych barwników i

  • Jak ugotować kaszę jaglaną? Wyjaśniamy wam jak przyrządzić kaszę

    Gotowanie kaszy jaglanej Kasza jaglana jest bardzo wartościowym składnikiem. Zawiera dużo białka i błonnika. Poprawia trawienie i oczyszcza nasz organizm. Działa na nas regenerująco i przeciwzapalnie. Jej spożywanie wpływa pozytywnie na naszą skórę, paznokcie, włosy i stawy. Nie zawiera glutenu, co

  • Awantury o kaszę ciąg dalszy. Badacze pokazują palcem. Producent się broni

    Kasze gryczane znów w centrum uwagi Kontrowersje wokół kasz gryczanych zaczęły się dwa lata temu, gdy autorzy programu FoodRentgen zajęli się badaniem produktów, dostępnych w polskich sklepach. Okazało się wówczas, że w sześciu spośród dziesięciu badanych kasz wykryto podwyższone ilości glifosatu