kinga paruzel
-
Bardziej puszystego ciasta nie da się zrobić. Bez mąki i proszku do pieczenia, a dalej kochają je tłumy
Słodki i puszysty biszkopt pożądany jest przez wielu. Jednak pomimo wielu przepisów i metod nie zawsze on wychodzi. Znana kucharka pokazała, jak można go zrobić bez większego wysiłku. Co ciekawe nie użyła mąki, sody, ani proszku do pieczenia. Pomi...
-
Kinga Paruzel połączyła dwa dania w jedno. Teraz dwa włoskie przysmaki można zjeść jednocześnie
Miałeś kiedyś dylemat, jakie danie teraz zjeść, a do głowy przychodziły ci różne propozycje? Kinga Paruzel rozwiązała ten problem tworząc ten przysmak. To smaki dwóch popularnych włoskich dań. Jest nie do opisania.
-
Kruche ciasto dyniowe to jesienny specjał Kingi Paruzel. Z tymi kilkoma kroplami wyjdzie idealne
Nic tak bardzo nie kojarzy się z jesienią, jak dynia i potrawy, w których główną rolę odgrywa właśnie ona. Kinga Paruzel pokazała jak robi kruche ciasto z dyniową masą. Zdradza również sekret kruchości. Wystarczy dodać do masy tylko kilka kropel...