kurczak panierowany
-
Nigdy więcej nie zrobisz klasycznej panierki z jajkiem. Ten zamiennik smakuje o niebo lepiej
Zapomnij o klasycznej panierce, która odchodzi od mięsa i szybko mięknie. Jajeczną masę zamień na zupełnie inny produkt. Dzięki temu ryba, kurczak czy schabowy zyskają zupełnie inny smak. Chrupiący, obłędnie smaczny i złocisty efekt jest...
-
Ta panierka sprawi, że zapomnisz o bułce tartej. Alternatywa jest smaczna i zdrowa
Ikoną polskiej kuchni i daniem, bez którego niedzielny obiad nie istnieje, są oczywiście kotlety schabowe. Sekret tkwi w soczystym i jednocześnie kruchym mięsie, ale i złocistej panierce, która tworzy idealny duet. Klasyczną bułkę tartą warto jedn...
-
Idealna panierka ma być chrupiąca, ale niezbyt twarda. Pomoże w tym jeden składnik
Lubicie potrawy smażone w panierce? My wprost uwielbiamy - zwłaszcza gdy jest ona chrupka i nie ma nasiąka bardzo tłuszczem. Mamy dla was kilka porad, jak zrobić panierkę idealną. Sprawdźcie.
-
Jak perfekcyjnie odgrzewać smażonego kurczaka w panierce? Wykorzystaj te porady
Smażony panierowany kurczak to jeden z przysmaków, który naprawdę wart jest swoich kalorii. Chrupka panierka i wspaniałe mięso potrafią szybko zaspokoić apetyt. Być może kiedyś zostały wam resztki i nie wiedzieliście, jak je odgrzać, by nie wyszły...