materiały reklamowe
-
Pascal Brodnicki nakarmi Polaków swoim cateringiem i zadzwoni spytać, czy smakowało
Pascal Brodnicki to jeden z najlepszych kucharzy kuchni francuskiej w Polsce oraz ulubieniec milionów fanów gotowania. Znany z wielu programów telewizyjnych takich jak "Pascal: po prostu gotuj", "Smakuj świat z Pascalem" oraz najnowszego "Tak...
-
Ludzie kupują oczami. Mamy na to dowody! Pierwsze spotkanie branżowe projektu Food and Design
Nowo powstały projekt - Food and Design by Od kuchni, skoncentrowany wokół promowania profesjonalnego podejścia do jedzenia i food designu - zaprasza na pierwsze spotkanie branżowe. 24 listopada odbędzie się ekspercki panel dyskusyjny oraz premier...
-
Mundial z Łapsami. Prażynki pszenne w kratkę to nowość w ofercie
Przed nami największa impreza w świecie piłki nożnej. Wszyscy z utęsknieniem wyczekujemy tego gorącego okresu, podczas którego wspólnie kibicujemy, śledzimy i komentujemy porywające akcje rozgrywające się na zielonej murawie. Ale takich emocji...
-
Nowa odsłona kolekcji czekolad Premium marki Wawel
Tej jesieni marka Wawel prezentuje zupełnie nową odsłonę kolekcji czekolad Premium. Linia została rozszerzona o nowy, wyjątkowy smak - czekoladę Gorzką Premium 70 proc. cocoa 100 g Karmel & Sól morska.
-
Na Świętego Marcina zasmakuj w rogalach... i lodach - najnowsza oferta Lidl Polska
Już od czwartku 10 listopada do soboty 12 listopada, w sklepach Lidl Polska obowiązywać będzie specjalna promocyjna oferta. Obejmie rogale świętomarcińskie i polska gęsina. Dostępna jest też limitowana edycja lodów Willisch.
-
Domowa pizza rodem z włoskiej trattorii
Każdy lubi pizzę. To odważne stwierdzenie, ale czy można się z nim nie zgodzić? W końcu to jedno z najbardziej popularnych dań. Ta tradycyjna receptura pochodzi z Włoch, chociaż i tam spotkamy jej różne odsłony. Ci, którzy spróbowali prawdziwej...
-
Strrrasznie pyszne lody Willisch na Halloween
Cukierek albo psikus? A może pyszne, ręcznie wyrabiane lody? Specjalnie na Halloween w sklepach Lidl Polska pojawiły się dwa nowe smaki od Willisch - dyniowe z pomarańczą lub dyniowe z czekoladą - strrrrasznie pyszne połączenia.
-
Dziki łosoś na dwa sposoby. Swoim przepisem podzielił się David Gaboriaud
Łosoś to jedna z najpopularniejszych ryb, które spożywają Polacy. Gości na stołach u ponad 70 proc. z nas*. Pieczony, smażony, z grilla, a także wędzony i na surowo w sushi lub jako tatar - to najbardziej znane sposoby serwowania tej ryby. Łosoś...
-
Banany neutralne dla klimatu w ofercie Lidl Polska
W ofercie Lidl Polska od poniedziałku, 24 października, dostępne są ekologiczne banany, powstające z dbałością o środowisko naturalne: ich ślad węglowy jest kompensowany poprzez specjalne programy redukujące emisję dwutlenku węgla oraz dodatkowe...