mięsa na świąteczny stół

Więcej o:

mięsa na świąteczny stół

  • Wędliny i zimne mięsa na świąteczny stół - domowe są najlepsze!

    Składniki: 1.6 kg surowej lub peklowanej szynki sól pieprz 3 ząbki czosnku 3 łyżki musztardy 2 łyżki miodu łyżka oleju sól pieprz Sos jabłkowy: 2 kg winnych jabłek sok z cytryny 500 ml białego wytrawnego wina 2 łyżki miodu Sposób przygotowania: Szynkę nacieramy solą i pieprzem, wiążemy sznurkiem

  • Jak zrobić schab pieczony? Prezentujemy wam przepis na schab z piekarnika

    Pieczony schab Schab z piekarnika to danie nadające się na każdą okazję, w tym zarówno jako wędlina na przyjęcie, jak i mięso na codzienny obiad. Możemy go podawać na wiele różnych sposobów. Doskonale spisuje się jako danie główne na ciepło, jak i również na zimno do kanapek lub sałatek. Schab