mortadela
-
Sałatka szwabska z mortadeli Magdy Gessler. W "Kuchennych Rewolucjach" robi furorę, więc w twoim domu też
Sałatka szwabska z mortadeli Magdy Gessler to prawdziwy hit "Kuchennych Rewolucji". Nie musimy jednak odwiedzać restauracji, by jej spróbować. Teraz może pojawić się i w naszych domach. Jak przygotować sałatkę szwabską z mortadelą? Odpowiadamy.
-
Niegdyś rarytasy PRL-u, dziś kulinarny koszmar, który przyprawia o mdłości. Te dania królowały na stołach
Smaki rodem z PRL-u to jednym zdaniem "coś z niczego". Ówczesna kuchnia była bardzo kreatywna, a wszystko przez braki produktów i utrudnioną dostępność podstawowych składników. Tak właśnie powstawały kultowe dania, które dla niektórych są kulinarn...
-
Sałatka z mortadeli Magdy Gessler. Wykonasz ją z prostych, domowych składników
Jeśli lubimy tradycyjną kuchnię polską, a potrawy z dodatkiem majonezu to dla nas smaczna przekąska, warto wypróbować ten przepis. Sałatka z mortadeli Magdy Gessler to sycący posiłek, po który możemy sięgnąć w dowolnej chwili. Do jego przygotowani...