przecier pomidorowy
-
Przetwory z pomidorów obowiązkowe do zrobienia późnym latem. Poznaj cztery przepisy na weki do zup i... drinków
Przetwory z pomidorów na zimę to najlepszy sposób na zachowanie letnich smaków na dłużej. Dziś mamy dla was cztery sprawdzone przepisy na weki z pomidorów, które podrasują każde danie. Podpowiemy też, jakie słoiki do przetworów sprawdzą się...
-
Jak zrobić przecier pomidorowy do słoików? Szybki i prosty przepis babci Halinki na zimowe przetwory
Jak zrobić przecier pomidorowy, aby móc skorzystać z niego cały rok? Warto przygotować domowe przetwory, dzięki którym nasza własna passata, posłuży nam jako dodatek do zup, sosów, pizzy czy innych dań. Mamy prosty i szybki przepis od babci Halink...
-
Jak zrobić przecier z pomidorów? Ostatnio dodałam aromatyczne zioło, wyszedł mi lepszy niż kiedykolwiek
Jak zrobić przecier z pomidorów? Przepis jest prosty i co roku robiłam go tak samo, ale ostatnio postanowiłam dodać do gotujących się pomidorów moje ulubione zioło i mogę powiedzieć tylko tyle: pomidory i lubczyk to od teraz moje ulubione połączen...
-
Jak zrobić przecier pomidorowy? To tylko cztery składniki, a zupa wychodzi palce lizać
Przecier pomidorowy to kolejna obowiązkowa pozycja na liście sierpniowych przetworów. Przepis jest banalny, jedyne, o czym musisz pamiętać to odpowiednie pomidory - najlepiej wybierać dojrzałe i mięsiste. No i oczywiście przyprawy - nie zapomnij o...
-
Jak zrobić domowy przecier pomidorowy? Smak przypominający lato, z którego możesz korzystać cały rok
Pachnący, świeży i bez sztucznych dodatków. Idealnie nada się do zup oraz sosów. Jest prosty choć trochę czasochłonny w wykonaniu. Jednak jego obłędny smak z pewnością nam to wynagrodzi. Jak zrobić przecier pomidorowy, który w zimowe wieczory będz...
-
Jak zrobić przecier pomidorowy ze świeżych pomidorów? Łatwy przepis na domową passatę
Domowy przecier pomidorowy jest źródłem wielu witamin, ale przede wszystkim dostarcza organizmowi dużą dawkę potasu i sodu. Warto zatem przyrządzić go ze świeżych pomidorów właśnie latem, by móc korzystać z jego dobrodziejstw w pozostałe pory roku.
-
Przecier pomidorowy na zimę - najlepiej smakuje, gdy przygotujesz go latem
Przecier pomidorowy na zimę to typowy produkt, który powinien znaleźć się w każdej spiżarni. Możemy dodawać go do wielu potraw lub traktować jako główny składnik dania. Dowiedz się, jak wykonać domowy przecier pomidorowy.
-
Przecier pomidorowy - najlepszy do zupy i spaghetti. Zrób teraz i schowaj do spiżarni, a zimą sobie podziękujesz
Przecier pomidorowy to nieodłączny dodatek wielu dań - dzięki niemu nasza pomidorowa smakuje wyjątkowo, sos do spaghetti nabiera charakteru, a także może być bazą sosu do pizzy. Przepis na domowy przecier jest prosty, zawiera tylko cztery składnik...
-
Passata pomidorowa. Z czego przygotować i do czego wykorzystać?
Passata pomidorowa to nieco mniej popularna krewniaczka przecieru pomidorowego. Pozostaje jednak nieco bardziej płynna od niego. Posiada przy tym wiele cennych zastosować. Jak zrobić passatę w domu?
-
Przecier pomidorowy - jak zrobić? Pyszny domowy dodatek do zup, sosów czy pizzy
Przecier pomidorowy to jeden z tych przetworów, które zawsze warto mieć w swojej spiżarni. Oczywiście przecier pomidorowy można kupić w chyba każdym supermarkecie, ale jego przygotowanie jest bardzo proste. Dlaczego by nie spróbować? Przed wami...
-
Których warzyw nie powinno się jeść na surowo? Jednym zajadamy się w sałatkach
-
Przepis na oponki z mascarpone w 15 minut. Każdy sobie z nimi poradzi, ale jeden ze składników jest kluczowy
-
Zamień mycie w zabawę. Sposoby na udaną kąpiel maluchaMATERIAŁ PROMOCYJNY
-
Słoik kiełbasy na ciężkie czasy. Będzie pyszna przez lata dzięki tej metodzie
-
Awokado: jak jeść, aby wykorzystać maksymalnie jego dobroczynne działanie?
- Ciasto drożdżowe to twoja pięta achillesowa? Dodaj ten składnik
- Jak przedłużyć świeżość sałaty? Katarzyna Bosacka używa do tego szmatki, a zielone liście są jędrne tygodniami
- Przepis na ciasto marchewkowe. Słodki, zdrowy wypiek z polewą niczym chmurka
- Co robić, gdy ziemniaki szybko gniją? Na pewno nie to
- Sycący i pyszny obiad na każdą okazję. Ten placek po węgiersku to rarytas