sakiewki z ciasta francuskiego
-
Najlepszy dodatek do barszczu. Nadziej go mięsem z odzysku i grzybami. Świąteczny hit gotowy w 20 min.
Nie ma prostszego i smaczniejszego dodatku do czerwonego barszczu niż chrupiące paszteciki ciasta francuskiego. Sakiewki wystarczy hojnie nadziać farszem, którego główny składnik to mięso z rosołowego odzysku. Reszta dosłownie robi się sama, i to ...
-
Podsmażam kurczaka i wkładam w to ciasto. Po wypieczeniu mam dodatek do zup i sosów
Nie ma osoby, która nie lubi dań, w których można posmakować kurczaka. To jedno z ulubionych mięs i wszyscy próbują znaleźć dla niego coraz to nowsze zastosowania. My również takie mamy i to ono okazało się strzałem w dziesiątkę. W takim wydaniu...
-
Ciasto francuskie na pięć sposobów. Takie przekąski to hit i zrobisz je ekspresowo
Planujesz spotkanie ze znajomymi? A może masz ochotę na szybką, smaczną przekąskę? Najlepiej wykorzystać do tego ciasto francuskie. Mamy dla was pięć pomysłów na pyszne przegryzki, które zrobicie błyskawicznie.