steki

Więcej o:

steki

  • Steki z kalafiora, kotleciki, a może kiszony? Kalafior na trzy sposoby

    Steki z kalafiora. Składniki: kalafior, 2 łyżki oliwy 2 łyżki masła, 3 łyżki bułki tartej, 1 łyżka pestek dyni, 1 łyżka pestek słonecznika, 1 łyżka pietruszki, sól i pieprz. Steki z kalafiora. Przygotowanie: Umyj kalafiora i pokrój go na grube plastry. Każdą część posmaruj oliwą i posyp nieco solą

  • Tiktokerka usmażyła steki z tosterze. Komentujący: "Abominacja"

    Danie godne masterchefa? Juliette, użytkowniczka TikToka, przedstawia się w biogramie jako "masterchef champion". W tym tygodniu opublikowała wideo, które zdobyło ogromną popularność - zostało obejrzane ponad 4 miliony razy! Dziewczyna przygotowuje na nim steki w tosterze. Młoda kucharka

  • Na Dzień Ojca - stek idealny z Appetitą!

    Zaserwowanie wyśmienitego befsztyku jest łatwiejsze, niż mogłoby się wydawać. Najwięcej wysiłku wymaga wybór odpowiedniego mięsa wołowego. Potem wystarczy zastosowanie kilku zasad obróbki, Przyprawa do steku Grubo Mielone Appetita, kilka minut grillowania lub smażenia, a efekt WOW będzie

  • Stek z tuńczyka - jak przygotować i podawać?

    Jeśli masz ochotę na rybę, ale inną niż tradycyjny mintaj, dorsz czy nawet łosoś, doskonałym rozwiązaniem będzie tuńczyk. Stek z tej ryby to wyśmienite danie. Poza tym tuńczyk jest zdrowy, niskokaloryczny, zawiera m.in. witaminę D i nienasycone kwasy tłuszczowe omega-3. Z jedzeniem tuńczyka nie

  • Sałatka nicejska ze stekiem z tuńczyka

    Sałatka nicejska - przepis 1 stek z tuńczyka 1/3 szklanki sezamu (białego i czarnego) 1 główka sałaty rzymskiej 1/4 czerwonej cebuli 10 jajek przepiórczych (ugotowanych na twardo) 10 małych ziemniaków (ugotowanych w mundurkach) 10 małych rzodkiewek 10 pomidorków koktajlowych 1/3 szklanki czarnych

  • Antrykot wołowy - jak w najprostszy sposób przyrządzić doskonały stek?

    Antrykot - co to jest? Antrykot wołowy to mięso z tuszy wołowej lub cielęcej, które znajduje się pomiędzy kręgosłupem a żebrami. Uznawane jest ono za jedno z mięs o najlepszym smaku i jakości, dlatego bardzo chętnie przyrządza się z niego steki. Na całej jego powierzchni występują drobne przerosty

  • Pojedynek dań - wegetariański podpłomyk Adriany vs. stek Tomasza

    160 stopniach. 4. Czas na nasze chipsy z jarmużu. Rozgrzej olej i wrzuć jarmuż. Poczekaj aż usmaży się na chrupko. 5. Podpłomyk posmaruj majonezem, wbij jajko, dodaj grzyby i piecz cztery minuty w 220 stopniach. Dodaj jarmuż i ziołowy majonez Stek z majonezem, czosnkiem i rozmarynem - Składniki: stek