zupa dyniowa
-
Zupa dyniowa, przepis inny niż wszystkie. Smakuje idealnie nie tylko jesienią i zimą
Zupa z dyni to królowa nie tylko jesiennych zup. Można delektować się nią przez cały rok - nawet po sezonie dyniowym. Ma bogaty, lekko orzechowy aromat i piękny pomarańczowy kolor. Nasza propozycja na dziś to: zupa dyniowa i przepis z pieczonej dy...
-
Zupa dyniowa - przepis na szybki obiad pełen witamin. Dodatek imbiru pogłębi smak
Zupa dyniowa to fantastyczny pomysł na obiad zimą. Nie tylko pysznie smakuje, ale zawiera w sobie całe mnóstwo witamin. Jak zrobić pyszną zupę krem z dyni? Przepis jest bardzo prosty, ale musisz pamiętać o imbirze - wtedy twoja zupa będzie idealna.
-
Zupa z dyni - przepis na rozgrzewający obiad. Ten dodatek nada jej charakteru
W zimowe dni chcemy jeść pyszne i rozgrzewające zupy, które nie tylko ogrzeją nasze zmarznięte ciała, ale także swoim smakiem poprawią humor. Zupa z dyni bez wątpienia należy do takich dań, a nasz przepis na dupę dyniową jest bardzo prosty. Jeśli...
-
Krem z dyni? Z mlekiem kokosowym to prawdziwy hit. Jak ją zrobić? [PRZEPIS]
Krem z dyni z mlekiem kokosowym to pyszna propozycja na jesienny obiad. Pięknie pachnie, cudownie rozgrzewa i wspaniale smakuje. Zupa z dyni ma mleku kokosowym - jak zrobić?
-
Zupa krem z dyni Hokkaido: przepis na królową jesiennych zup
Zupa krem z dyni to pomysł na zdrowy, rozgrzewający i bardzo pożywny jesienny obiad. Lubicie krem z dyni, ale chcielibyście nieco odświeżyć bazę przepisów? A może nigdy wcześniej nie próbowaliście tej aromatycznej bomby witaminowej? Mamy dla was...
-
Ciasto dyniowe Ewy Wachowicz czy zupa Magdy Gessler? Podpowiadamy, jak wykorzystać najlepsze jesienne warzywo
Dynia zdecydowanie jest zwyciężczynią plebiscytu na najlepsze jesienne warzywo. Można z niej przygotować zarówno pyszne dania obiadowe, jak i desery. A co z dyni robią najpopularniejsi szefowie i szefowe kuchni? Sprawdźcie.
-
Jak wybrać najlepszą dynię i w jaki sposób ją przechowywać? Oto kompaktowy poradnik dyniowy
Sezon jesienny zdecydowanie należy do dyń. Stragany oferują całe mnóstwo różnych ich odmian. O ile problemem nie jest to, co z nich przygotować, o tyle konsternacja następuje, gdy użyjemy tylko połowy, a nie wiadomo co zrobić z resztą. Oto...