Ananas z solą morską i chilli

Paweł Kałuski/Magazyn Kuchnia 25.09.2020 16:28
(brak ocen)
OCEŃ
Ananas z solą morską i chilli
Ananas z solą morską i chilli
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (6porcji)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 3

Składniki marynaty mieszamy i polewamy nią obranego i pokrojonego ananasa.

2 / 3

Rozgrzewamy grill. Kawałki ananasa grillujemy około 10 min, obracając. 

3 / 3

W tym czasie mieszamy prażoną cebulę, suszony czosnek, płatki chilli, sól, cukier oraz skórkę z limonek. Gotową mieszanką posypujemy zgrillowanego i jeszczwe ciepłego ananasa.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Agora SA