Babeczki brownie

Magazyn Kuchnia 15.01.2020 18:04
(1 ocena)
OCEŃ
Babeczki brownie
Babeczki brownie
Czas przygotowania do godziny
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (12porcji)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Rozgrzewamy piekarnik do 175°C. Rozpuszczamy masło z czekoladą w kąpieli wodnej. Ubijamy z cukrem i wanilią przez 3 minuty. Dodajemy po jednym jajku, mieszając. Wsypujemy mąkę i kakao. Mieszamy, aż składniki się połączą. Łączymy z posiekaną czekoladą. Rozkładamy do 12 foremek na muffinki (z papilotkami), tak aby ciasto sięgało do 3/4 każdego zagłębienia. Pieczemy 20-25 minut.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.