Ruloniki z łososia faszerowane kremem z twarożku i pesto
Ruloniki z łososia faszerowane kremem z twarożku i pesto
Czas przygotowania
do 30 minut
Poziom trudności
łatwy
- Można zamrażać? Nie
Składniki (6porcji)
-
Twaróg półtłusty - 10 dagPesto z bazylii - 1/4 szklanki domowegoŁosoś wędzony - 20-30 dag plasterkówAwokado - 1Sok cytrynowy - wedle uznaniaTosty - 4-6 zrumienionych w opiekaczu
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 / 2
Mieszamy twarożek z pesto. Pastą smarujemy dość grubo plasterki łososia, na wierzchu układamy cienkie cząstki awokado skropione sokiem z cytryny.
2 / 2
Zwijamy w luźne ruloniki i podajemy ze zrumienionymi tostami.
-
Moda
-
Wiadomości
-
Polecamy
-
Plotki
-
Kalkulatory