Sernik z białą czekoladą na kruchym spodzie

Magazyn Kuchnia 22.12.2019 23:50
(brak ocen)
OCEŃ
Sernik z białą czekoladą na kruchym spodzie
Sernik z białą czekoladą na kruchym spodzie
Czas przygotowania powyżej godziny
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (10porcji)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Ciasteczka pokrusz i utrzyj z masłem. Masą wyklej dno i boki tortownicy. Wymieszaj twaróg i twarożek. Czekoladę połam na kawałki i rozpuść w kąpieli wodnej. Lekko przestudź i dodaj do masy serowej. Wymieszaj, wrzuć truskawki i jeszcze raz delikatnie wymieszaj. Posmaruj przygotowany spód i wstaw na 2 godziny do lodówki.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps