Słodki grog

Dorota Próchniewicz/Magazyn Kuchnia 12.12.2019 19:34
(brak ocen)
OCEŃ
Słodki grog
Słodki grog
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie
Przygotowanie : do 30 minut

Składniki (0porcji)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Wszystkie składniki oprócz soku z cytryny i laski cynamonu umieszczamy w garnku razem z mieszanką przypraw i ogrzewamy, nie doprowadzając do wrzenia. Na koniec wlewamy sok z cytryny. Garnek zestawiamy z ognia i odstawiamy na 10 minut pod przykryciem. Napój przecedzamy do szklanego dzbanka, wrzucając laskę cynamonu. Doskonały z dodatkiem rumu albo korzennej wódki.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.