Nowy Dżem Jabłkowy od Herbapolu
Nowy Dżem Jabłkowy to jeden z 15 owocowych przetworów, jakie znajdują się w ofercie marki Herbapol. Produkt o obniżonej zawartości cukru zawiera 100% jabłek z mazowieckich sadów, a w jego składzie nie znajdziemy gumy guar. Oprócz niego, w ofercie marki dostępny jest m.in. Dżem Truskawkowy zawierający wyłącznie polskie truskawki, Dżem Wiśniowy produkowany z certyfikowanej odmiany wiśni nadwiślanki, a także Powidła Węgierkowe przyrządzone z najlepszej jakości polskich śliwek węgierek. Podobnie jak w przypadku Dżemu Jabłkowego, również pozostałe produkty nie zawierają gumy guar i są o obniżonej zawartości cukru.
Dodanie tych produktów, powstałych z owoców pochodzących wyłącznie z Polski, do różnego rodzaju dań, uczyni z nich prawdziwie aromatyczną ucztę. Pomysły na wykorzystanie dżemów i powideł marki Herbapol w kuchni zostaną przedstawione w programie Dzień Dobry TVN 4 kwietnia. Sebastian Olma oraz Grzegorz Zawierucha pokażą, jak nietuzinkowo, innowacyjnie, a zarazem prosto i wygodnie można wykorzystać produkty dżemowe i powidła w kuchni codziennej, ale również podczas przygotowań potraw, które trafią na wielkanocny stół.
-
Szyba od piekarnika - nie do doczyszczenia? Błąd. Jeden trik ułatwi zadanie
-
W ząbku czosnku pojawiły się zielone kiełki. Czy można go zjeść? Zdania są podzielone
-
Lagun nie taki straszny, jak go malują. Wystarczy mały skok w bok
-
Obierasz kiwi? Okazuje się, że być może od lat robisz to całkiem niepotrzebnie
-
Opakowanie po lodach za kilka tysięcy złotych? Produkt reklamowany przez youtuberów hitem sprzedaży
- Ser halloumi - jak smakuje majówka w klimacie greckiej kuchni?
- Grill na balkon: na jaki rodzaj urządzenia najlepiej się zdecydować?
- Grillowana cukinia- sprawdź lekkie propozycje na majówkę
- Grillowany bakłażan w domu i w ogrodzie. Jak go przygotować?
- Jeśli spałeś na lekcjach przyrody, nie masz szans. Wiesz, gdzie rosną te rośliny?