Brownie (ciastka mocno czekoladowe)

Magazyn Kuchnia 04.02.2021 15:23
(brak ocen)
OCEŃ
Brownie (ciastka mocno czekoladowe)
Brownie (ciastka mocno czekoladowe)
Czas przygotowania do godziny
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 3

Rozpuść na parze masło z czekoladą. Jajka ubij mikserem, dodając cukier i mąkę.

2 / 3

Do masy wmiksuj ostudzoną czekoladę i wymieszaj z pokruszonymi orzechami.

3 / 3

Spód blachy (60 x 35 cm) wyłóż pergaminem. Wlej ciasto, piecz 20 minut w temp. 200°C. Ostudź, wyjmij z blachy i usuń papier. Pokrój na kwadraty.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.