Dania pieczone
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Fenkułowa tarta z łososiem
Fenkułowa tarta z łososiem
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pogacze
Pogacze
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Spanakopita w wersji mini
Spanakopita w wersji mini
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Zapiekane warzywa z kozim serem
Zapiekane warzywa z kozim serem
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Zraziki z bakłażana
Zraziki z bakłażana
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Zapiekanka z tortelloni carne Hilcona
Kojarzycie chińskie ciasteczka z wróżbą? Ich włoskim odpowiednikiem są tortelloni carne. Ich magia polega na tym, że niby są to zwykłe pierożki z mięsem, a jednak mają umiejętność znikania z półmiska. Żeby je przechytrzyć zrób naszą zapiekankę. Podzielisz ją na dwie równe porcje i nie będziesz musiała się zastanawiać, gdzie wyparował Twój przydział tortelloni.
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Muffiny kawowe
Muffiny kawowe
-
Ciasteczka owsiane - przyjemność bez wyrzutów sumienia. Zdrowy owoc doda smaku
-
Klasyczne racuchy pójdą w zapomnienie. Ich budyniową wersję zrobisz w 20 minut
-
Tak gwiazdy dbają o swoje włosy. Dzięki tej aplikacji ty też tak możeszMATERIAŁ PROMOCYJNY
-
Zapomnij o ścieraniu ziemniaków na placki. Mniej pracy, a wyjdą równie smaczne
-
Brejowata zupa za 6 tysięcy i pierogi lepsze niż babcine. Armia zwolenników i przeciwników Thermomixa w natarciu
- Tylko prawdziwi amatorzy domowych wypieków mają tu szanse na komplet!
- Przepis na mizerię. Prosta i szybka surówka do obiadu. Wolisz z jogurtem czy ze śmietaną?
- Zabójczo pyszny makaron - spaghetti all'assassin. Nie gotuje się go w wodzie, tylko smaży powoli jak risotto
- Staropolska drożdżówka z przepisu prababci. Ta receptura działa od pokoleń
- Cynamonki z ciasta drożdżowego. Będą mięciutkie i puszyste, jeśli odpowiednio obejdziesz się z jajkami
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Pissaladiere - tarta z anchois i oliwkami
Pissaladiere - tarta z anchois i oliwkami