Dania pieczone
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- powyżej godziny
Fenkułowa tarta z łososiem
Fenkułowa tarta z łososiem
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Pogacze
Pogacze
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Spanakopita w wersji mini
Spanakopita w wersji mini
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Zapiekane warzywa z kozim serem
Zapiekane warzywa z kozim serem
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Zraziki z bakłażana
Zraziki z bakłażana
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- powyżej godziny
Zapiekanka z tortelloni carne Hilcona
Kojarzycie chińskie ciasteczka z wróżbą? Ich włoskim odpowiednikiem są tortelloni carne. Ich magia polega na tym, że niby są to zwykłe pierożki z mięsem, a jednak mają umiejętność znikania z półmiska. Żeby je przechytrzyć zrób naszą zapiekankę. Podzielisz ją na dwie równe porcje i nie będziesz musiała się zastanawiać, gdzie wyparował Twój przydział tortelloni.
-
PRZEPIS
- 0,0
- łatwy
- do godziny
Muffiny kawowe
Muffiny kawowe
- Ekspert wskazał najlepsze pieczywo. Wymienił trzy rodzaje
- Stary przepis na sałatkę z jajkami. W PRL-u każdy robił ją na Wielkanoc
- Ten głos zna wiele pokoleń - rozmowa z Anną Apostolakis, która od kilku dekad dubbinguje filmy i kreskówkiMATERIAŁ PROMOCYJNY
- Pieczeń z karkówki w soczystym wydaniu. Zawsze podaję ją na Wielkanoc
- Obiad, który zrobi się sam. Wystarczy włożyć go do piekarnika i gotowe
- To najlepsze ciasto, jakie możesz zrobić na Wielkanoc. Zawstydzi wszystkie mazurki i babki
- Zupa z tych składników jest znacznie smaczniejsza. Ten trik się sprawdza
- Tak szykuje kruche ciasto na Wielkanoc. Zawsze wychodzi udane i maślane
- Majonez króluje w Wielkanoc, ale to nie tylko jajka i sałatki. Bez niego nie zrobisz najlepszej babki
- Z czego jest salami? Z osła a może dziczyzny? Wiele osób nie ma pojęcia
-
PRZEPIS
- 0,0
- średni
- do godziny
Pissaladiere - tarta z anchois i oliwkami
Pissaladiere - tarta z anchois i oliwkami