Bruschetta z pomidorami i agrestem
Bruschetta z pomidorami i agrestem
Czas przygotowania
do 30 minut
Poziom trudności
łatwy
- Można zamrażać? Nie
Składniki (2porcje)
-
Pomidorki koktajlowe - kilkaAgrest - garść czerwonegoBazylia - kilka listkówOliwa - 4 łyżkiSól - do smakuPieprz czarny mielony - do smakuBagietka - 1
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Kroimy w drobną kostkę umyte i osuszone pomidory oraz agrest. Mieszamy z posiekaną bazylią, skrapiamy oliwą i doprawiamy solą oraz pieprzem. Kromki chleba kładziemy na kilkanaście sekund na rozgrzanym grillu lub opiekamy w tosterze. Na wierzchu układamy porcje pomidorów z agrestem.
-
Moda
-
Wiadomości
-
Polecamy
-
Plotki
-
Kalkulatory