Creste di gallo z serem i fasolką

Magazyn Kuchnia 28.01.2021 17:00
(brak ocen)
OCEŃ
Creste di gallo z serem i fasolką
Creste di gallo z serem i fasolką
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 2

Gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu, odcedzamy. W rondelku podgrzewamy śmietankę i wino, wrzucamy pokruszony ser. Mieszamy, aby się rozpuścił. Łączymy z musztardą, solą i pieprzem. Na patelni rozpuszczamy masło i podsmażamy pomidorki, aż skórka zacznie pękać. Obraną fasolkę blanszujemy 2 minuty, odcedzamy. 

2 / 2

Łączymy warzywa, makaron, sos serowy i posiekane migdały lub orzeszki. Podajemy od razu.

 

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.