Owocowa przystawka z miętą i serem

Dorota Próchniewicz/Magazyn Kuchnia 22.07.2020 14:42
(brak ocen)
OCEŃ
Owocowa przystawka z miętą i serem
Owocowa przystawka z miętą i serem
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Plasterki ananasa kładziemy na talerzu. Skrapiamy je łyżeczką soku z cytryny. Mieszamy kozi serek z łyżką mięty, jogurtem, doprawiamy solą, pieprzem. Lepimy kulki i wkładamy w środek ananasa. Obranego pomidora kroimy w kostkę, przyprawiamy łyżeczką soku z cytryny, solą, pieprzem, chilli. "Obsypujemy" nim ananasa, a całość posypujemy resztą mięty.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Agora SA