Pappardelle z gorgonzolą i gruszkami

Magazyn Kuchnia 08.12.2020 17:14
(brak ocen)
OCEŃ
Pappardelle z gorgonzolą i gruszkami
Pappardelle z gorgonzolą i gruszkami
Czas przygotowania do 30 minut
Poziom trudności łatwy
  • Można zamrażać? Nie

Składniki (4porcje)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1 / 2

Obrane gruszki kroimy w niewielką kostkę, podduszamy w rondelku bez dodatku wody. Orzechy mielemy lub bardzo drobno siekamy.

2 / 2

Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu, odcedzamy, wykładamy na podgrzane talerze. Posypujemy pokruszonym serem, ciepłymi gruszkami i orzechami. Doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem.

Użyłaś / użyłeś tego przepisu?
Podziel się swoim wykonaniem na instagramie używając hashtagu
#haps
Copyright © Gazeta.pl sp. z o.o.